maanantai 23. elokuuta 2010

Materiaa, osa 1

Tänään alkoi puoli vuotta kestävä kuntoutuskurssi. Sen kunniaksi kävin hieman kirpparilla, mukaan tarttui hieman asioita, ajattelin hieman esitellä (ku kaikki muutki aina!). Olen niin ylpeä löydöksistäni.

Laukku, hieno ruusu ja koristenauha. Tarvitsinkin laukkua.


Violetti mummohame.

Type O Negativen levy Dead Again!

Megasoma valkoinen pitsipaita. Tässä on takana nappejakin.

Paras viimeisenä! Ties kuinka kauan olen halunnut nämä kirjat omaksi.

Ostin myös jonkinlaista hiuksiin jätettävää hoitoainetta, kuvistani voikin nähdä kuinka uskomattoman kuiva ja karhea pehkoni on. Tähän mennessä mikään hoitoaine tai hiusnaamio ei ole auttanut. Ainakaan huomattavasti.

Kuntoutuskurssi oli positiivinen yllätys, ryhmään tuli tyär jonka tunsin ennestään, ja muukin porukka oli ihan mukavaa. Ohjaajatiimi oli rento ja vaikutti kelvolliselta. Siellä oli myös pieni käsityöpaja, johon kävin tutustumassa vapaa-ajalla tarkemmin. Huomenna ruokatunnin aikana menen varmaan sinne väkertämään koruja, tarkastelin ihastuksissani tänään laajaa helmivarastoa siellä.

Minua kiinnostaisi joskus kokeilla oikeaa kunnon Lolitatyyliä. Jos olisi kaveri jolta voisi lainata mekon tai jsk:n tai jotain, vaikea lähteä itse hankkimaan kun ei ole varma miten tyyli itselle istuu. Olen jo jonkin aikaa ihastellut erityyppisiä Lolitoja netissä nimittäin, lukenut blogeja ja tarkastellut vaatefirmoja. Tiedän jo paljon kaikkea mitä kaltaiseni maallikon ei tarvitsisi edes tietää. Haaveilen kauniista mekoista. Alan tottua vaaleanpunaiseen ja pinkkiin! Kaikki uusi, jännä ja hieno on kiinnostavaa.

Sisustaminenkin on iskenyt viime aikoina oikein tosissaan, mutta jotain puuttuu: rahaa. Jokin kaunis kirjahylly ja sohvapöytä houkuttaisivat, kuten myös pienet koriste-esineet roikkumaan sinne tänne. Peilejä, tauluja, mattoja, verhoja, kaikelle olisi tarvetta. Lisäksi minulla on jonkinlainen violetti kausi. Lempivärini on yhä vihreä, mutta violetit vaatteet ja asusteet ovat viime viikkoina eksyneet päälleni huomattavan usein. Noh, tällaisena huomiona vaan, tiedä sitten mitä se kertoo.

Tänään on hyvä päivä. Hienoa huomata, että joskus on sellaisiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.