keskiviikko 18. elokuuta 2010

Tervehdys kuvitteelliset lukijat

Päätin aloittaa oman blogin, vihdoin ja viimein. Pohdin kai kuukausikaupalla mitä sinne voisi kirjoittaa ja miksi ihmeessä sinne tahtoisin kirjoittaa. Lopulta onnistuin taivuttelemaan itseni ja kas, behold uusi tyhjänpäiväinen blogi!

Tarkoitus on lähinnä kirjoittaa asioita itsestäni ja pohdintoja elämästäni yleisellä tasolla, itseäni varten. Ymmärtääkseni paremmin itseäni. Kirjoitan ylipäänsäkin paljon, kuljetan aina mukana muistikirjaa johon raapustan kaiken mieleen tulevan. Kirjoitan myös tarinoita ja jonkin verran jopa runoja, auta armias. Minulla on viimein myös idea kirjaa varten, ja vielä joskus tulevaisuudessa sen kirjoitan, ehkä. Jos tekstiä tulee. Turha stressata kirjoittamisesta kun teen sitä vain itseäni varten selventääkseni ajatuksiani itselleni.

On paljon viime aikoina mietityttäneitä asioita joista tahdon kirjoittaa. Koti ja eläminen, ystävyys ja sen vaikeus, samankaltaisuus ja erilaisuus ihmisten ulkomuodoissa, oma elämänlaatuni ja -tyylini. Muutokset. Ainainen muutos, ainainen vaiheessa oleminen. Yritän kuitenkin olla vaipumatta liialliseen filosofointiin ja melankoliseen pohdiskeluun. Raskasmielisyys lienee osa minua, mutta tästä pitäisi tulla ihan normaalin elämäniloinen blogi.

Mitä taustatietoja vielä voisin kirjoittaa itsestäni? Dekadentismi on lähellä sydäntäni, olen todellakin pessimistinen romantikko. Olen maalainen, yksinäinen, pörröinen ja vainoharhainen. Pidän koriste-esineistä ja epäkäytännöllisyydestä, raskaista verhoista, vihreästä, tuulikelloista, jäätelöstä, hassuista vaatteista, sci-fi -elokuvista, kauhukirjoista, koruista ja yksityiskohdista. Ammennan tyyliini vaikutteita keijuista, gooteista, historian eri aikakausista, muodin oikuista ja mauttomuuksista. Käytän mielikuvitusta ja yhdistelen ajatuksen kanssa. Rakastan sukkahousuja ja korkokenkiä, sekä pitkiä ja värikkäitä kynsiä. Asuntoni on täynnä turhaa krääsää ja kirjoja. Olen kiinnostunut psykologiasta ja historiasta, ja molempien opiskelu on tulevaisuudessa vaihtoehtoina. Erityisen paljon kiinnitän huomiota omaan mieleeni ja psykologisiin malleihini, psykosomaattisiin reaktioihini ja kaikkeen sellaiseen. Käyn neuropsykologisissa tutkimuksissa tätä nykyä. Tuloksista tarkemmin talven aikana.

Toivon, että pääsen kiinni tähän blogin pitämiseen ja alan kirjoittaa tänne usein. Se ainakin on tarkoitukseni.Kiitoksia ja näkemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.