perjantai 27. elokuuta 2010

Yölliset räpellykset

Ah ihanuutta, kello lähenee neljää, seitsemältä olisi herätys, eikä tämä pysty nukkumaan yskän takia. Lähdin puoli kymmeneltä nukkumaan, pyörin ja yskin, yskin ja pyörin, aloitin uuden kirjan, pyörin ja yskin taas. Kahdelta luovutin.

Jäätävä nälkä ja levottomat jalat. En ole pariin päivään poistunut asunnostani, flunssan takia. Tokkopa huomennakaan pääsen liikkeelle, eli aamulla kuntoutuskurssille. Onneksi on teetä ja Lämmin Kuppia. Kovinkin nestepainotteinen ruokavalio viime aikoina ollut. Ei meinaa maistua leivän jyystäminen, tosin pilttiä söin pari purkkia jee.

Menin tekemään jännän, uuden ja hieman pelottavankin jutun. Huuto.netissä sattui olemaan kohtuuhintaan F+F:n mekko O_O En ole vielä voittanut huutoa. Yritän välttää näyttämästä aivan italta sitten jos se tänne tulee... Elämä on joskus jännää, se tosin voi johtua ihan noista värikkäistä pillereistä. Ei se ennen ollut näin jännää. Kaikki uusi opittu mielenkiintoinen tieto, kaikki uusi mikä koskettaa läheisesti minua, elämme jänniä aikoja. Luen uudestaan kirjaa joka kosketti minua taannoin jostain kumman syystä syvästi. Sekin tuntuu aivan erityisen mieltäkutkuttavalta, itkettävältä, ja kaikelta. Aivan kuin en olisi sitä ennen lukenut. Aivan kuin en olisi sitä ennen tajunnut. Yövalvominenkin tuntuu uudelta, merkityksellisemmältä kuin aina ennen. Olen harrastanut öisin valvomista paljonkin, mutta tässä yössä on jotain erityistä, en tiedä vielä mitä. Ehkä tämä kaikki johtuu suurista univeloistani, pirun yskä ei ole antanut nukkua kunnolla moneen yöhön, enkä ole itse asiassa sitä ennenkään nukkunut kovin hyvin. Yliväsymyksen piikkiin oudot tuntemukset.

Ärsyttää kun ei pääse liikkeelle eikä jaksa pukea eikä jaksa syödä eikä pysty nukkumaan eikä jaksa tehdä mitään. Ärsyttää kun ei pääse ILKKaan.

Letti lepattaa.

Kiitoshei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.