torstai 9. joulukuuta 2010

Must Have (doing)

Nyysin nyt sitten idean n. sadasta muusta blogista. Ideana on itse asiassa selvittää itselleni tyylini muuttumista ja makuani, mihin olenkaan viime aikoina mieltynyt ja mitä himoitsen suurensuuresti. En osaisi tältä istumalta luetella, miltä brändiltä ja minkä tyyppistä tahtoisin, joten selvitetään asia. Listaan siis kymmenen vaatekappaletta, joita himoitsen!

1. Tämä on helppo. Victorian Maidenilla on upeita mekkoja, mutta tämä on ylitse muiden. Nimenomaan tuossa violetin värissä. Mikähän lienikään tämän nimi. En edes tiedä, mikä tässä iski niin kovasti.


2. Olenko vähän ennalta-arvattava, ja sanon... Milky Planet! Joka (sweet-)lolin unelma. Mustana. Se on ylisoma, jotenkin vain sulattaa kylmän kivisyömmeni tämä.


3. Nyt menee miettimiseksi. Ehkäpä talvitakki, tällä hetkellä haaveilen tästä F+F:n nallekorvaisesta takista. Tosin en ole vielä ehtinyt paljoa perehtyä takkitarjontaan, mutta tämä vaikuttaisi olevan ihanainen juurikin harmaana, eikä aina tarvitse haaveilla brändikuteista, eihän?


4. Nyt täytyy hetki selailla sivuja. Ainiin, tämä Innocent Worldin JSK on ollut myös kuolaukseni kohde. Mustana tai valkoisena, kiitos.


5. Lempivärini on ollut vihreä niin kauan kuin jaksan muistaa. Tämänhetkinen suosikkisävy on yllättäen minttu, mutta kaipaan silti tummanvihreää lolimekkoa. Tähän mennessä olen löytänyt sopivannäköisen vain F+F:lta, saa heittää vinkkejä, jos tietää muualtakin löytyvän. En edes tietäisi vaikka tämä olisi kopio.


6. Ja sitä minttua, tätä sävyä on löytynyt monta ihanuutta, enkä ole ihan varma mikä niistä ansaitsee paikan listallani. Sanotaan nyt esimerkkinä vaikka tämä IW:n JSK ihan vain kisuprintin takia.Tai sitten tämä Mary Magdalenen yksivärinen mekko. Tosin se ei ole aivan mintunvihreä.


7. Ah tosiaan, se Twinkle Journey. Liian ihana printti.Kaunis yläosakin mekossa. T'ämäkin mustana, tosin hameen voisin ottaa punaisena.

8. Nyt lyö tyhjää. Jotain classicia, jotain kukallista! Jotain Mary Magdalenea taas.


Tai Juliette et Justinea
9. Ihan perus musta mekko. Jep, Mary Magdalene.


10. Ja jotain harmaata! Tämä ei ole ehkä ihan sitä mitä tahtoisin, mutta esimerkkinä taas Mary Magdalenea, ehkä lempibrändini? Sitä en ennen tiennytkään.


Huh, olipas harvinaisen vaikea ja aikaavievä postaus. Kello on kohta viisi aamulla, olen kipeänä, enkä uskalla nukkua. Jotenkin ahdistaa ajatus nukkumaan menemisestä. Tässäpä oli täksi aamuyöksi hyvää ajanvietettä, taisin aloitella kolmen jälkeen tämän kirjoittamisen. Kallistun selvästi enemmän classic lolitaa kohti, vaikka pidän kovasti gothic lolitastakin, ja muutenkin goottityyleistä. Voi olla, että goottihommissa näen pitkän helman yleensä parhaana vaihtoehtona, eikä se tunnu loleillessa ihan omalta. Hassua sinänsä. Aivoni eivät enää oikein toimi, ehkä tässä on paras painua sinne vällyjen väliin.

Hyvää huomenta, tai jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.