maanantai 31. tammikuuta 2011

20

Tänään on minun syntymäpäiväni. Täytän pyöreitä, ja teinivuotenikin ovat nyt sitten virallisesti ohi. Ikäkriisi on ahdistanut jo 17-vuotiaasta asti, eikä aikuistuminen tai vanheneminen huvita laisinkaan. Nyt ikäkriisi ei onneksi ole ihan niin paha kuin kaksi vuotta sitten tullessani täysi-ikäiseksi.

Minulla ei ole ollut tapana juhlistaa merkkipäiviäni, tänäänkin menen poikaystäväni luokse ja paistan ehkä lättyjä, siinä juhlaa kerrakseen. Katsotaan sitten kun täytän 50. Tai ehkä sitten kun täytän 100. En kyllä saanut yhtään syntymäpäiväkorttia, vaikka toivoin saavani edes pari. Kortteja on niin mukava saada.

Voihan, myöhästyin juuri puoli viiden bussista!

Nukuin viime yönä kokonaista kolme tuntia, meni koko yö ihan häneksi, vaikka yritin nukkua melko aikaisin. Silti heräsin kesken kaiken enkä enää saanutkaan unta. Nätisti on tämä maanantai mennyt aikalailla silmät kirvellen ja sumussa, tarvitsisin oikeastaan sen 9 tuntia unta joka yö. Tänään ei ehdi nukkua päikkäreitäkään, mutta ehkä niin on hyvä, saan sitten illalla taas unen päästä kiinni.

Suunnittelimme eilen poikaystäväni kanssa yhteen muuttoa!


Kaunista maanantaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.