maanantai 10. tammikuuta 2011

ATSIUH, Jupiterin siunausta!

Syksyn/talven kolmas flunssa iski tänään. Uumoilin sen saapumista jo pari päivää sitten, ja oikeassa olin. Päivä kuntoutuksessa meni huovuttaen, maalaillen ja pärskien taskut täynnä räkäpaperia. Onneksi oli taskullinen mekko sentään. Kurja olo enteilee jälleen yhtä huonosti nukuttua yötä, ellen sitten sammu kuin saunalyhty tunnin päästä ja makaa koomassa aamuun asti.

Tulin epähuomiossa täpinöissäni tuhlanneeksi tämän kuun ruokarahat vaatteisiin. Niin ei ole tainnut käydä koskaan ennen. Tilasin alushameen ja muuta pientä, huusin huuto.netistä hupparin, maksoin osan seuraavasta suuresta vaatehankinnastani (ensimmäisestä brändimekostani!), kävin pikkuisen alennuksia katsastamassa ja kas kummaa, vuokranmaksun sekä puhelinlaskun jälkeen tilillä on juuri ja juuri sen verran, että selviän hengissä. Mitenkäs tässä näin kävi? Pussiruoalla aina selviää, ja maailman kaikki mahdollisuudet tuhlata vähäiset roposensa ovat liian houkuttelevia. Kyllä minä ensi kuussa jaksan taas säästää, jaksanhan?

Olen suunnitellut ompeluprojekteja. Tahdon kartuttaa kykyjäni ompelijattarena, ja tähtäimessä olisi tehdä ensi talveksi ihan oikea lämpöinen talvitakki. Sain myös jonkinlaisen idean hameesta, sillä tahtoisin muuttaa erään liian lyhyen muovipitsihökötysmekon täydelliseksi hameeksi. Tätä mekkoakaan en vielä omista. Ja miksi täytyy ensin hankkia se mekko, miksei voisi tehdä kokonaan uutta hametta? Kyse on helman sydämensulattavasta printistä. Mekon hinta-laatusuhde on suorastaan naurettava, enkä ole edes varma kuinka onnistuu kyseisestä putiikista tilaaminen. Mutta ehkä joskus...

Haaveilen myös yhteisestä kodista kultani kanssa. Taisin jo kertoa tässä jossain edellisessä postauksessa, mutta en vain voi olla ajattelematta sitä lähes joka päivä. Suunnittelen salaa mielessäni jo kaikkea ihan hölmöä yhteiseloa varten. Tuntuu, ettei minulla ole aikaa tehdä käsitöitä tai paneutua harrastuksiini, kun on seilattava kahden kämpän väliä niin tiuhaan. Tätä nykyä elämässäni on liikaa edestakaisin juoksentelemista.

En tiedä, miten jatkaa, joten isketään nyt pari kuvaa jonkinlaisena inpiraation lähteenä ehkäpä:

Selkäfetissi

Anteeksi jos olen pihistänyt kuvat jostain, mistä ei saisi pihistää. Minulla ei ole enää mitään muistikuvaa, mistä ne löysin.

Öitä, toivottavasti saan nukuttua.

1 kommentti:

Penni ajatuksistasi.