maanantai 3. tammikuuta 2011

Tätä vuotta!

Kuten kukaan ei vielä tiennyt, vasta oli joulu ja uusivuosi. Olen jouluihmisiä ja tuli leivottua, siivottua ja natustettua suklaata paaaaljon, sekä rakennettua piparitalo josta olen hirmuisen ylpeä. Ensimmäiseni!

Iip, huono kuva.

Siitä tuli jättimäinen (näytti paperilla pieneltä) ja raidallinen, ei karkkeja laisinkaan (koska unohdin ostaa hih). Kuvassa "takapuoli", ovi on siis toisella puolella, mutta tästä tuli hienompi seinä.

Joten saanen esittäytyä, olen Miss Chaos, talollinen!

Muuta dokumentaatiota joululta:

Iso kasa lahjoja!

Serkkulikka koristelee pipareita.

Ja siinäpä se oikeastaan olikin, loput kuvat ovat... kyseenalaisia ja julkaisukelvottomia O_O Eli naamanvääntelyä ja lähikuvia peukalosta, muun muassa.

Uusivuosi taas, en ole koskaan oikein perustanut sen juhlimisesta sen suuremmin, joten olin vain kaupungissa poikaystäväni luona. Yöllä katselimme hieman raketteja ja pistimme hänen koiransa hermot koetukselle. Teimme megahyviä pieniä pizzoja. Enkä luvannut yhtikäs mitään.

Ensimmäisenä päivänä tätä vuotta päätin vähän hemmotella itseäni, ja tilasin Backstreetilta muutaman jutun. Yllättävän iso rahasumma uppoaa vähäiseen määrään tavaroita. Päätin myös tilata ensi kuussa tärkeitä asioita F+F:sta, ja osa lopuista irtorahoista menikin tänään kun käväisin ihan pikkuisen vilkaisemassa alennusmyyntejä. Tyyris mutta ah niin ihana henkseliläppähamejuttu oli puoleen hintaan, ja kaikkea muutakin pientä tarttui mukaan.

Pääpantoja askarteluihin, meikkiä, cameo, sukat, jänskää?

Sen hameen etumus.

Ompelin tänään kuntoutuskurssilla tote bagin, se on vaaleanpunainen, painoin sudenkorennot, maali levisi. Upean laadukas kuva, koska the darkness. 

Ja väliajalla leikin liikuntasalissa, iso peili jeii!
Tänään oli hyvä päivä, vaikka herääminen olikin vaikeaa ja sitten piti seisoskella bussipysäkillä 45 minuuttia koska nelonen ei kulkenutkaan puolen tunnin välein peruskoulujen lomien takia... Nukuin juuri "vahingossa" seitsemästä puoli kymmeneen päikkärit, joten kaipa tässä aletaan tekemään päivällistä.

Minulla oli muutamien päivien mittainen outo identiteettikriisi, mutta se ilmeisesti parani kun aloin miettimään itseäni ja sitä mitä tahdon olla sekä roolimallejani. Olen ailahtelevainen, poikaystäväni on ihan hukassa kun saatan alkaa itkemään kesken kaiken, melkein missä tahansa tilanteessa. Jopa siinä kaikkein intiimeimmässä. Hieman hävettää melkein, olla jatkuvasti veitsen terällä ja hautautua tunteiden alle. Kun ikävä ajatus iskee päähän, se vie maailmasta kaiken hyvän mukanaan, mutta toisaalta aallonpohjaa seuraa aallonharja yhtä voimakkaana. Vaikka minä kyllä itken paljon. Turhankin paljon, ehkä.

Onnistuin juuri tekemää google kuvahaun jossa tuloksena ei ollut yhtään kuvaa pornoa!

Ja nyt täytyy vielä mainita yksi asia: I looove Adora Batbrat <3 Siinä on minulle roolimalli, toivon kovasti että jonain päivänä olen yhtä sinut itseni ja maailman kanssa. Tahdon olla yhtä itsevarma ja onnellinen, kummallisuuksineni päivineni.

Pic from her blog.

Siinäpä päivän tarinat, vuodenjatkot porukalle joka saattaa tätä lukea, vaikka sitten pienikin porukka. Tämä tyär lähtee syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.