perjantai 11. helmikuuta 2011

It's the city of angels, the city of loneliness

Olen siivonnut asuntoni viimeksi lokakuussa!

*yleisön henkäisyjä ja epäuskoista päänpudistelua*

Kyllä, aivan, kiitoksia kiitoksia. *kumartelua*

Ei siitä sitten sen enempää. Siivoan vielä joskus. Ainakin sitten, kun muutan tästä pois. Sitten siihen blogimerkintään. Kuuntelen jälleen Blutengelia ihan mielissäni. Uusi mini-cd ei ole parhainta heiltä, mutta ainahan Chris Pohl on upean kuuloinen ja etenkin saksaksi. Blutengel on bändi johon minulla henkilökohtaisesti liittyy kummallisen paljon erilaisia muistoja. Ensinnä yläasteajat kun kävelin aamulla seitsemältä pilkkopimeässä bussipysäkille kuulokkeet korvillani ja kuvittelin olevani vampyyri. Toiseksi lukioajat kun istuin iltaa E:n kanssa popittaen Bloody Pleasuresia ja muita jo klassikoiksi muodostuneita vanhempia veisuja. Viimeisenä syksy -09 kun asuin karmaisevan hetken Oulussa, mökötin illat pitkät yksin piskuisessa asuntolahuoneessani ja tanssin kuulokkeet korvilla Dancing In The Lightin tahtiin tai kävelin hautausmaalla. Rakastan Oulun hautausmaata. Kuulostaapa typerän tr00 omg darkness jööttimeiningiltä. Anteeksi. Muttakun hautausmaat ovat jotenkin hienoja, syksyllä sateessa on mukava viettää aikaa kävellen ympäri ämpäri iiiisolla hautausmaalla, kuunnellen musiikkia ja ihastellen ikivanhoja hautoja.

Ihan ihme kuva niiltä Oulun ajoilta. Lyhyt tukka.

Mitähän voisin vielä sanoa vaikkapa viime päivistä? Tein eilen mekapäheen laukun, värjäsin itse kankaan ja painoin laukkuun vielä molemmin puolin kuvat. Tulostin netistä jotain sopivaa, leikkasin sabloonat ja painoin.

Yksisarvinen <3

Ja triquetra.

Eiliseltä myös asukuva, -25 asteessa suositaan kerroksia!

Ei minulle muuta kai kuulu, ei kurjuutta kummempaa.

Ja sitten lohduksi todisteita siitä, että kyllä se kevät vielä tulee. Ensimmäinen kuva viime kesältä, tai ehkä loppukesästä, loput joltain keväältä joltain vuodelta.

Yhteiskuva Terhenin kanssa metsässä.

Tulva.

Jäät pakenevat.

Kevätsade.

Harmaata.

Jää sulaa.


Wave Dancer pitää keväästä! :D

Ja loppukevennys!

Minulla ei ole selitystä tälle...
Äkkiä nukkumaan. Öitä kakkiaiset.

2 kommenttia:

  1. Mäki tykkään kävellä hautausmailla, siellä on vaan niin kaunista ja rauhallista.. vanhat kivi- ja puukirkotkin on hurjan kauniita<3 Vaikka olenkin noita, ei sieltä tule salamaa mua silti tappamaan xD

    VastaaPoista
  2. Hautausmaat on kauniilla tavalla surullisia. Niinkun yksi hauta josta aika oli kuluttanut nimen pois, päälle oli laitettu uusi laatta jossa luki jotain "Herra tuntee omansa" ja se oli jotenkin mukava ele kirkon väeltä. Enkä tosiaan kirkoissa ole ikinä kokenut mitään vihamielistä jumalallista ilmiötä sinne astuttuani, vaikka tämmöinen pakananalku olenkin :D

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.