lauantai 19. helmikuuta 2011

This is what I do, I sit on you!

Tässä nyt vihdoin kuvamateriaalia ihka ensimmäisestä brändimekostani. Eilen illalla päätin kokeilla hieman koordinointia sen kanssa. En ole vielä pitänyt sitä kertaakaan ulkona ihmisten ilmoilla, sillä minulla ei ole loleiluun sopivaa talvitakkia, enkä tahdo raiskata upeaa mekkoa rumalla takilla. Katsotaan sitten keväämmällä, minulla on yksi ohut takki joka menee kermakakkuhelman päälle. Ensi talveksi joko hankin tai ompelen talvitakin, ihan varmasti! Ja kuvalaatu, pimeä, muokkaus, kyllä te tiedätte.

Hupsista hapsuinen tukka :D

IW Toy Parade
Päätin kokeilla sitä tuon neuleen kanssa, jonka sain kummitädiltäni syntymäpäivälahjaksi. Se on ultramariininsininen, väri vääristyi kuvassa. Voisi kyllä istua paremminkin.

Ja tämän mekon ihanuudesta sekä kankaan pehmeydestä jaksaisin pulista loputtomiin, *sili sili* ihanan pehmeää ;_;

Täydellisessä kunnossa, vaikka ostin käytettynä. Olen iloinen. Oikein kovasti. Brändiä. Iik. Minunlaisellani noob italla? Ei tule järkevää tekstiä ei.

Näin unta, että seikkailin suurensuuressa pelottavassa ränsistyneessä autiotalossa, löysin sieltä jänniä ja hieman pelottavia juttuja. Lopulta päädyin täyteen ahdetulle ullakolle, joka oli todella kekseliäästi piilotettu. Minun oli kiivettävä vaatekomeron hattuhyllylle jotta edes hoksasin ullakon olemassaolon. Sitten minun piti vielä kiivetä ja hypätä korkealla olevaan luukkuun päästäkseni sinne. Mutta se oli vaivan arvoista, sielä löytyi paljon kaikkea upeaa! Muunmuassa tietenkin poneja, taas. Näen tosiaan melko usein unta siitä, että löydän poneja. Säälittävää? Ehkä ihan pikkuisen.

Vilkaisin juuri lämpömittaria ja tuumin "kas, vain reilu 10 astetta pakkasta, tänään voisikin laittaa minihameen!" Meikäläinen ei vähästä palele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.