sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Vaatehypeä

Eksyin pitkästä aikaa katselemaan lempibrändieni sivuja, tutustumaan uusiin vaatetyyleihin ja lukemaan erilaisia tyyliblogeja. Voisin kerätä hieman kuvasaalista ja yleistä ihkutusta. Mary Magdalenen uusi(?) mekko aiheutti IIIH-reaktion jälleen.Erityisesti vihreänä, tosin tämän ottaisin kaikissa väreissä kiitos. Ensimmäistä kertaa ikinä ihastuin mekkoon jossa on mitään ruskeaa! Ruskea on ehdoton inhokkivärini.

Olenko koskaan maininnut, kuinka rakastan tämän tyyppisiä pussittavia hihoja? Juliette et Justinelta löysin kerrankin blousen, johon rakastuin päätä pahkaa. Yleensä blouset kun eivät herätä minussa juuri minkäänlaisia tunteita. Kaula-aukko on kyllä muikean iso, mutta onneksi siihen voi pistää jotain kaunista ja röyhelöistä alle. Alemmassa kuvassa vasemmalla JSK:n yläosakin pilkistää kaula-aukosta nätisti. Tämä ponnahti suosikkilistalleni heti.
Klikkaa isommaksi.

Voihan itku tämän Innocent Worldin mekon printtiä ;_; Liian soma ja romanttinen.Vai olisiko tämä yläosa nätimpi?

Toisinaan Babyllakin on jotain mihin ihastun kovasti.
Lisäksi katselin taas kuvia mori girl ja dolly kei -tyyleistä. Luin yksityiskohtaisia selostuksia ja keskustelua niihin liittyen. Inspiroivaa yhdistelyä. Kuvia nyysitty häpeilemättä toisten blogeista.


Eiköhän tässä ollut taas ihkutusta yhden blogimerkinnän verran. Olen tässä mukamas pukemassa ja laittamassa itseäni valmiiksi, lähden tuossa kohtapuoliin käymään äidin tykönä veljen ja tämän tyttökaverin kanssa. Syömään ja pelaamaan lautapelejä.

Nyt kyllä haluttaisi pukea päälle jotain oikein somaa ja romanttista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.