torstai 17. maaliskuuta 2011

Menneisyydestä

Kokeillaan nyt tehdä postausta menneisyydestäni. Monet kertovat muuttuneista tyyleistään, ja siitä minunkin ideani alun perin lähti, mutta tahtoisin oikeastaan aloittaa kauempaa lapsuudesta. Aloin katsella kuvia, joita minulla on täällä kätköissäni, ja kuvailin joitakin parhaita paloja. En kyllästytä teitä kovin monella. Toivottavasti.

Tämä siksi koska tiedän kuinka paljon vaivaa äiti oli nähnyt skottiruutuisen haalarin, valkoisten kenkien ja pipon etsintään.

Traktori. The story of my life.


Koska prinsessaleikit <3
Isin foliosta tekemä kruunu.
Seiskaluokan paprikat.
Ysiluokan paprikat. Tukkani oli joskus jättimäinen.
Päättärien irokeesipaprika eli pitkäaikainen paras ystäväni.
Lukion ykkösen paprikat.
Lukion kolmosen paprikat.
Lyhyt musta tukka-vaihe.
Lopetan vuoteen -09 koska sen jälkeisiä kuvia on nähty ihan tarpeeksi täällä muutenkin. Tjaa, taisin sittenkin pitkästyttää teitä liian monella kuvalla. Enkä pyydä anteeksi. Tämä oli kivaa.

Tänään Lötterön kanssa kummailtiin.
Yritän tässä joku päivä jaksaa kuvata sitä korupostaustakin, mitä mietin. Viikonlopun aikana en taida ehtiä. Lauantaina on S:n läksiäisjuhlat, sunnuntaina M ukkoineen tulee kylään ja sellaista.

Äh, en ole tänään syönyt muuta kiinteää kuin suklaata... Juonut vähän teetä ja monivitamiinia. Kaupassa ei taaskaan ollut mitään. Yritän kai kaapia jotain syötävää kasaan, ja sitten voisi vähän siivotakin. Nukuin epähuomiossa pitkät päikkärit neljän ja kuuden välillä, joten tokkopa tässä heti alkaa nukuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.