maanantai 30. toukokuuta 2011

Dippadaa ja Lötterö

Lääkkeideni kanssa on ongelma. Huomasin tässä eräänä päivänä, etten muista koska olen viimeksi saanut paniikkikohtauksen. Se on hyvä, vai mitä? Sehän tarkoittaa, että ne pirun pillerit toimivat. Mutta muutos on pelottavaa. Olen elänyt paniikin kanssa koko ikäni. Nyt jos se on yhtäkkiä poissa, suuria palasia elämästäni on kuin pois pyyhkäisty, tavallaan. Ei siinä vielä mitään, sen kanssa oppisin kyllä elämään.

Mutta kun sivuvaikutukset. Päivä päivältä paheneva fyysinen paha olo. Iljettävä kuvotus, väsymys, ruokahaluttomuus. Koko ajan kurkussa kuristava kuvottava tunne, samanlainen kuin paniikkikohtausten aikana, mutta ilman sitä paniikkia. Koko ajan. Koko päivän. Eilen ja huomenna. Sänky kutsuu, olo on parempi kun vain makaa tuntikausia. Nukkuen tai hereillä, ei sillä väliä. Olo on sellainen kuin olisi kova nälkäheikotus, mutta joudun tunkemaan leivänkannikan väkisin kurkustani alas. Eikä olo parane sittenkään. Ja kun iskee makeannälkä, kaivan pakastimesta suklaakakun ja leikkaan palasen, suunnittelen istuksivani ja nauttivani kakusta ihan rauhassa. Vaan iljetys, kuvotus, miten tämä on koskaan voinut maistua hyvältä, miten tätä voi syödä?


Olen aina inhonnut kaiken maailman lääkkeitä. Suostuin taas kokeilemaan yhtä merkkiä toiveikkain mielin. Psykoni ei vastaa puhelimeen. Menen sinne keskiviikkona, huominen pitäisi vielä jaksaa.

Minulla on kahden viikonlopun ajalta paaaljon tärähtäneitä kuvia koiranpennuista. Ja videoita. Muttei oikeastaan muuta. Ei juuri mitään kuulumisia.


Minun piti tosiaan tänään pitää sellainen mukava erakoitumis-puuhastelupäivä. Pyykätä, ehkä siivota, syödä jotain mukavaa, mahdollisesti käydä lenkillä joen rannassa. Paskanmarjat. Liian kurja olo.


Hajotkaa söpöyteen.

Onpa siellä kotipuolessa syntynyt aimo kasa karitsojakin.


Tuon mustan nimi on Musti.

Toissa viikonloppuna ystäväiseni E oli käymässä piiiiitkästä aikaa.
Viime viikonloppuna mukana oli muuta porukkaa ja yksi karvakasa.
Pistän vielä pari videoa. Ensimmäisessä pennut ovat kaksiviikkoisia, toisessa kolmeviikkoisia. Ja minun random pölinääni kuuluu myös.
video

video

That's all folks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.