tiistai 17. toukokuuta 2011

Ihan vaan

OOTD:


Tulipa laatu kuvia.

FOTD:En mennyt työpajalle. Heräsin seitsemältä, suljin kännykän, käänsin kylkeä, heräsin yhdeltätoista ja soitin kertoakseni sopivan valheen miksi en ilmestynyt paikalle. Roikuin koneella, päätin lähteä kauppaan. Eikä taaskaan meinannut tulla mitään, oli pakko laittautua tunti ennen kuin pääsin lähtemään, on se nyt helvetti. Kauppaan, suklaata ja vessapaperia ostamaan, eikä sinne voi mennä tälläytymättä niin viimosen päälle?! Olen säälittävä. Toisinaan on vain mahdotonta lähteä talosta ulos vetämättä jotain suojakerrointa päälle. Itseluottamusta. En minä tiedä.

Ostin Daim-kakun. Jeiii.

Huomenna menen työpajalle, varmasti menen.

Katsoin eilen illalla Neon Genesis Evangelion -leffan You can (not) advance. Olen nähnyt sen sarjan joskus muutama vuosi sitten kokonaisuudessaan, ja pidin kyllä, mutta en muista hirmu hyvin. Tämä leffa ainakin oli ihan WUHUU you rock. Niin, katsoin kyllä tuossa jokin yö myös sen You are (not) alone:n.


En ole yleensäkään mikään animen suurkuluttaja, mutta kyllä joitakin on jäänyt mieleen erityisen mieltä lämmittävinä. Leffoista ainakin Princess Mononoke ja ehkä se Spirited Away. Sarjoista tuo NGE ja Berserk. Ei tule muita mieleen. Olen kyllä katsellut joitain muitakin, mutta eivät ole oikein iskeneet.

Tietenkin koska Ayanami Rei on ihana.

Tämä taas ei liity mitenkään mihinkään, on vain mainittavan upea kuva:


Nukkumaan.

4 kommenttia:

Penni ajatuksistasi.