perjantai 6. toukokuuta 2011

Pörrö

Katsoin tässä päivänä muuanna myös erään toisen Jet Li -suosikkileffani, Kiss of The Dragon. Kertoo amerikkalaisesta prostituoidusta ja kiinalaisesta omg-salainen-agentti-mikäliekovajätkä-tyypistä Pariisissa. Pähkinänkuoressa.

"I don't sell shrimp chips!"
"Yeah, I figured that out, I mean I'm stupid but not that stupid."
"I'm a cop."
"I'm Santa Claus."
"Who's Santa Claus?"

Tämä on taas niitä leffoja. Olen katsonut tämän ensimmäisen kerran silloin kun oli aika uusi, eli jossain 2001-2002. Tuijottelin tätä salaa veljen koneelta (paha piraatti!), ilman tekstityksiä, en edes tajunnut kaikkea mitä sanottiin. Nähty liian monta kertaa. Muistan liian hyvin ulkoa, kuten yllä oleva keskustelunpätkä osoittaa.

Tää akka on Bridget Fonda.
Rekisteröidyin myös tällä viikolla Polyvoreen. Siellä oli ihan hauska seikkailla eräänä iltana, ja kokeilin jopa koordinaation luomista. Näet sen tässä, koska en osaa pistää sitä kuvaa suoraan tänne... Ei mitään ihmeellistä, kokeilin vain etsiä eri brändejä ja varsinkin Irregular Choicen kenkiä! Damn että minä rakastan niiden kenkiä. Vielä joskus hankin itselleni sellaisia. Ja tietenkin se Aqua Princess koska olen niin pörrönä siihen.

Ja... kävin keskiviikkona kirpputorilla.

Yllättävä löytö O_O
Kai nyt jokaisella joka pitää vähänkään mustista vaatteista ja korkeista koroista pitää olla tällaiset? En tosin tiedä minkä merkkiset, noissa on tuollainen pieni merkki takana joka tuossa kuvassa näkyykin, ja sisäpohjassa lukee pinkillä attitude. Pari päivää olen kipsutellut noilla, ekana päivänä meinasi tulla rakkoa päkiään, mutta pientä on. Yllättävän mukavat kävellä.

Kirpputorilta löytyi myös poneja <3 Tämä tarkoittaa sitä, että kokoelmani kattaa nyt 51 ponia, pehmolelun, lakanat, jonkunlaisen beauty salonin, väritys- ja puuhakirjoja, tarravihon, penaalin, kolme paitaa, vauvakirjan, paperisen viuhkan, ja en minä tiedä mitä vielä. Eilen torstaina sain työpajalla valmiiksi ensimmäisen työni, pastelliliitupiirroksen. Se on muotokuva naisesta jolla on jättimäinen hattu. Seuraavaksi alan maalaamaan akryyliväreillä kankaalle TAN TAN TAA ponikuvaa! Tulostin kuvia Friendship is Magic -sarjasta, joka on nyt siis se upouusi ponisarja, ja näytin ohjaajalle "kato tämmöstä ajattelin". Idea sai kannatusta "voooi kun söpöjä!" ja en malta odottaa että pääsen tiistaina aloittamaan homman. Valitsin melko ison kankaan, joka pelottaa minua hieman (nojoo, pienempiä ei ollut itse asiassa höhö), mutta toivon, että siitä tulee hiaaano ja voin pistää sen seinälleni sitten. Sopii sisustukseen.


Aion muuten viedä sunnuntaina äitylille sen pastelliliitupiirroksen, toivottavasti äiti arvostaa.

Tänään on siivouspäivä, aamulla aikaisin kävin psykolla ja sossulla, nukuin kolmen tunnin päikkärit ja nyt jaksaa. Vaihdoin jo verhot ja järjestelin sitä sun tätä, otin jouluvalot ikkunasta (!) ja kaivoin poikaparkani palaset laatikosta. Nyt alan syömään, ja sitten homma jatkuu.

This post needs moar pony! Fluttershy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.