sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Tyrkisk peber

Jännää että minä sitten kuitenkin eilen illalla lähdin ulos. Olin kahdeksalta illalla jo yöasussa ja suunnittelin nukkumaan menemistä, vähän mököttämistä peiton alla, mutta yhtäkkiä päätinkin lähteä ulos. Siispä puin, meikkasin ja painuin menemään. Kävelin keskustaan, ja joen yli, soitin ukolleni kysyäkseni saanko tulla kylään, ja kävelin sinne asti. Kaikenkaikkiaan varmaan 7km. Tallustelin hitaasti, kuuntelin musiikkia ja katselin maisemia. Se oli lystiä, vaikka loppumatkasta ilta alkoikin olla jo sen verran kolea että piti kiristää tahtia. Siellä sitten sain syödäkseni ja katselimme leffaa ukon ja tämän kaverin kanssa. Romeo Must Die oli se muuten, olen suunnitellut sen katsomista jo pitkän aikaa koska Jet Li <3 ja nyt kun sen vihdoin näin, oli se suuri pettymys. Pyh ja pah.

Olin teininä ihastunut Jet Lihin, oi kyllä vain, ja miekkosen leffoista on varmaan melkein kaikki nähty. Tätä nykyä lempparini on Hero eli Ying Xiong. Se on vain liian eeppinen. Musiikki, lavasteet, puvut, tunnelma, ja ah, taistelukohtaukset. Liian eeppistä. Trust me. Perustuu (melko löyhästi) historiaan, kertoo Kiinan ensimmäisen keisarin salamurhayrityksistä. Pähkinänkuoressa. Sillee. Tiättekste, se keisari jonka hautakin on jotain niin liioitellun suureellista. Iso mausoleumi, terrakottasotilaat, mukana haudatut hevoset sun muuta. Yhdisti Kiinan. Aloitti The Muurin rakennuttamisen. Yritti elää ikuisesti ja kuvitteli elohopean nauttimisen pidentävän ikää. Jäinpäs jaarittelemaan. Olenko koskaan täällä kertonut, kuinka paljon pidän kung fu -leffoista ja noh, Kiinan historiasta ja kulttuurista?

Anyway. Watch this movie!


Pakko katsoa tuo tänään!
Tosiaan. Asiasta kolmanteen. Vaikka liputankin suuresti Classic ja Gothic lolitan puolesta, Babylla ja Angelic Prettyllakin on toisinaan sellaisia "OMG haluuuun"-mekkoja... Ja rakastuin päätä pahkaa tähän uutuuteen:

Aqua Princess. Nimenomaan mustana tai minttuna.
Nappasin kuvan Terriblestä hihihi sori.

Printti on supersoma muttei liian OTT sweet.

Onepiece tai JSK. Olkaimeton JSK ajatelkaas!
Kunpa joskus rahoissa ollessani saisin metsästettyä tämän jostain, edes hameen ;_; yhyyy. En ole ehkä ikinä tykästynyt mihinkään mekkoon näin kovasti. Hullua.

Tykkään printeistä jotka eivät näytä kaukaa katsottuna kummalliselta pastellisekameteliltä. Tykästyin taannoin Milky Planetiin, kyllä, mutta noh, ehkä vain läheltä katsottuna. Somat värit käyvät kyllä minulle, kunhan niihin ei ole tungettu liikaa yksityiskohtia sekaan. Siksi tämä printti iskee niin kovasti. Se näyttää kauaskin hyvältä, mutta on silti yksityiskohtainen ja kaunis. Ja hei plz, merenneitoja, delfiinejä ja vedenalaisia linnoja, violettina mustalla pohjalla vieläpä.

Ei minulla kai sitten muuta.

PS: Oli lystiä vauhkota yhdestä lempileffoistani, taidan joskus vauhkota sellaisista uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.