perjantai 3. kesäkuuta 2011

These are the nineties nineties ♪

Olen tässä viettänyt mukavasti viimeiset neljä päivää ukkoni luona, tänään piti lähteä käymään kotona mutta lähdenkin vasta huomenna, joten ahaa, aikaa kirjoittaa blogiin?

Tänään söin Ässä Mix -mehujään ja sotkin itseni, koska oli niin lämmin että se alkoi sulaa päälleni. Ulkona kävellessä näkee kesän, ja se on vieläkin hieman vaikea tajuta. Haistan kesän, makean ja kirpeän. Paras tuoksu ikinä. Kävimme keskustassa, ja ostin viimein oman Fluttershyn.

Se näyttää toki jotenkin... vajaalta, mutta on soma!
Nyt minulla on laskelmieni mukaan 56 ponia + kaikki sälä. Jonain päivänä minulla on kaikki maailman ponit muahahaa!

Halusin kokeilla vanhan paitani kustomoimista tästä inspiroituneena. Minulla oli miesten t-paita, jonka velipoika toi aikoinaan Romaniasta, Draculan kuvalla varustettu sellainen. Yläasteaikoina pidin paljon löysiä ja poikamaisia vaatteita, mutta nyt viime vuosina rakas "krapula"-paitani on jäänyt kovin vähälle käytölle. Apuun riensivät sakset.

Like this. Sivuilla...

...ja olkapäillä.
Olen vähän huono DIY-tyyppi joskus. En keksi omaperäisiä ideoita, saan inspiraatiota vain muita katsoessani. Enkä useinkaan vain kertakaikkiaan saa aikaiseksi tehdä juttuja. Minulla on vaikka mitä keskeneräisiä tai suunnitteluasteella olevia projekteja tälläkin hetkellä.

Löysin myös mielenkiintoisen näköisen nettiputiikin taas, Allycat Metalware. Hurjan jänskiä steampunk-jutskia, koruja, korsetteja sun muuta. Vähän erikoisempia asusteita kuin niitä joita näkyy kovin monissa alternative-liikkeissä. Ei siitä sitten sen enempää.

Tahdon opetella tekemään kampauksia. Jotain mikä sopii luonnonkiharaan tukkaan. Yritän aluksi opetella edes pitämään tukkaa joskus jotenkin kiinni, vaikka sitten vain ponihännällä tai kahdella, löysällä nutturalla, jotain sellaista yksinkertaista. En tahtoisi hankkia kiharrinta tai suoristusrautaa, pehkoni on muutenkin tarpeeksi huonossa kunnossa. Yritän keksiä jotain mielenkiintoisia tapoja laittaa tukkaa, jotain hassua.

Pakko syödä jotain, mitä ihmettä kello on jo kymmenen O_O Jäänyt tämän päivän ateriat siihen Ässä Mix -mehujäähän ja kupilliseen mysliä...

Kuva eiliseltä tai toissapäivältä.
Peilissä oli sininen rantu :(
Teetä keittelemään ja kaappeja kaivelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.