maanantai 4. heinäkuuta 2011

Lust and mist

I actually seem to have non-Finnish readers, at least one or two of them. I bid you welcome.

Päätin listata pitkästä aikaa lolitaan liittyvät himoni kohteet, sillä makuni on hieman muuttunut edellisen postauksen jälkeen. Silloin monia kuukausia sitten listasin 10 sillä hetkellä mielekästä vaatetta, mutta nyt ei taida tulla niin paljon. Jotakin on silti säilynyt, nimittäin listalla numerona yksi on...

Candy Ribbon
...yhä se Babyn vihreä mekko. Tai itse asiassa epäröin näiden kahden välillä...

Royal Princess
...sillä molemmissa on oma viehätyksensä, ja noh, vihreitä lolitamekkoja ei ole maailmassa liikaa.

Sitten pitkään jatkunut kaipaus Victorian Maidenin Antique Book -printtiä kohtaan on muuttumassa vakavaksi.


Tämän tosin voisin ottaa myös hameena hyvin mieluusti. Itse asiassa saisin sen luultavasti toimimaan paremmin hameena.


Haluaisin sen mieluiten tässä vaaleassa sävyssä. Se ruskeampi on vain minulle liian ruskea, joka on yhä valitettavasti minulle ehdoton inhotus. Se mikälie vihertävänsinertävän mintunturkoosihtava (?) sävy on myös kovin nätti, muttei mielestäni sovi tähän printtiin yhtä hyvin.

Se kummallisen ihana Angelic Prettyn Aqua Princess.


Voi mammona, en vieläkään tiedä miksi tykästyin tähän niin päätä pahkaa. Olkaimeton JSK, hohtava merenneitoprintti violettina mustalla pohjalla... Tosin pidän kovasti mintustakin versiosta. Ja hameesta. Jos joskus saan käsiini JSK:n tai hameen, tai miksei OP:nkin, olen melkoisen hurmoksessa!

Kaipaan oikein kovasti perus mustaa mekkoa valkoisella "ruokalapulla". Sen ei ole aivan pakko olla juuri tämä Mary Magdalenen versio, mutta tämä on nyt kuitenkin varmasti paras esimerkki siitä mitä haen.


Tämä mekon yksityiskohdat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan upeat. Ne eivät niinkään pistä silmään, mutta lämmittävät kantajan mieltä suunnattomasti, uskoisin.


Kaikki tuossa on henkeäsalpaavan hurmaavaa, hihansuut, kaulus, helma...

Mutta sanokaapa minulle voiko tätä Alice And The Piratesin mekkoa vastustaa?

Siis ei ole totta, pystyraitamustavalkoinen lolitamekko?! Tämä on tietenkin jokaisen Tim Burton -fanilolin unelma, mutta siinä on muutakin. Itse en ole niin hirmuisen hurahtanut Burtonin vinkeään maailmaan, vaikka siitä toki pidänkin. Tällainen kangas lolitamekossa vain on jotenkin... Uskomattoman ihastuttavan hupsua. Melko epälolia mielestäni, kyllä, mutta toimii. Minulta loppuvat sanat. Kuolaan nykyään tämän perään vaarallinen hullunkiilto silmissäni. Too much awesomeness.

Rakastan myös yhä tätä Victorian Maidenin mekon kangasta:


Se vain jotenkin viehättää aina. En oikein tiedä mitä muuta sanoa. Itse mekon tyyli on kauniin simppeli, toimii ilman jättimekapuffua alushamettakin, ja on varmasti sukujuhlaystävällinenkin joka paikkaan sopivaksi stailattava vaate. Kaunis, raidallinen, ja niin. Pitkäaikaisin kuolaukseni kohde.

Sitten on vielä jotain pienempää, kuten kuuluisa Chantillyn shakkiruutubonnet, IW:n kirjalaukku, Juliette et Justinen paita josta olen ennenkin hehkuttanut, ja kaikkea sellaista. (Mainittakoon, että F+F myy replicaa siitä JetJ:n paidasta, ja olen aikeissa tilata sen. Yhyy, halpiskopio. Muttakun!) Niin ja tahdon ehdottomasti jonain päivänä itsellenikin rocking horset, varmaankin mustat.

Olen myös kyyläillyt Moitiéta sillä silmällä viime aikoina, mutta mitään maatamullistavan upeaa ei ole näkynyt. Perinteiset kuuluisat printit ovat toki silmäähiveleviä, mutta "must have" -oloa ei ole tullut. Jännä juttu. Haluan samettisia, kukallisia ja raidallisia mekkoja. Haluan minttua ja kermaa, mustaa ja valkoista, puuteriroosaa ja viininpunaista. Klassista ja synkähköä.

Voi pirulainen, tahdon rahaa, höhö.
Seppälässä oli Models Own -luomivärejä 50snt/kappale. Ostin kolme, teräksenharmaan, keltaisen ja vihreän. Vihdoin keltainen luomiväri! Inspiroiduin Tinden luomivärinkäytöstä (värikästä ja näyttävää sopivassa määrin) ja kokeilin itsekin nopeasti keltavihreää yhdistelmää.


Lystiä, todennäköisesti koukuttavaa, tarvitsen lisää värikkäitä luomivärejä! Ja tarvitsen harjoitusta niiden levittämisessä...

Pitäisi nukkua taas vaihteeksi, koska aikainen herätys, mutta mikä se sellainen unirytmi on että kymmeneltä saa jo unta? Kesällä vieläpä? Pyh ja pah, saattaa olla että jätän kokonaan nukkumatta. Huomenna työpajan jälkeen meinasin käydä ostamassa junalipun OUHLUN ja lähdenkin alkuperäisistä suunnitelmista poiketen jo ensi torstaina, koska mitäpä sitä turhia odottelemaan. Rahat tuli tilille ja vuokra on maksettu, voihan tässä lähteäkin. Vihdoin pääsen katsomaan ystäväistäni M:ää ja hänen lehmiään. No ei sillä ole lehmiä. Muttakun ne karkaa. Ja M lupasi lähteä kanssani piknikille, en ole koskaan nimittäin käynyt piknikillä!!! enkä tahdo tehdä sitä yksin, ja tunnetusti minulla ei ole kavereita joka sormelle, ei todellakaan. Oulussa on monenlaista jännää mitä täällä Suomessa ei ole. Käyn harvoin missään poissa. Täältä Suomesta.

Ja vielä yksi asia. Olen nähnyt viime aikoina ihan ihmeen kummallisia unia ihan ihme tyypeistä. Entiset koulukaverit lukioajoilta ovat ilmestyneet taas, tyypit joihin olin ennen ihastunut tai tyypit joiden kanssa en puhunutkaan juuri koskaan, tyyppejä joiden nimiä en muista, ja sen sellaista. Viime yönä uneeni tuli myös tyär, jonka oikeaa nimeä en tiedä ja jota en ole koskaan henkilökohtaisesti tavannut. Lukenut vain blogia, joskus vaihtanut muutaman sanan ja kommentin, siinä kaikki. Käsittämätöntä. Olimme jossain maalla, kaukana kaikesta, kai jonkinlaisella pientilalla joka oletettavasti oli hänen kotinsa. Saunoimme pienessä savusaunassa jonka katolla kasvoi heinää, ja puhuimme syntyjä syviä. Hänellä oli isoksi krepattu tukka. Kesäyö oli todella sumuinen ja turkoosi. Harvinaisen kaunis, mukava uni, mutta mitä ihmettä se tyttö siellä teki?

Näihin hämmentäviin tunnelmiin, illanjatkot.

2 kommenttia:

  1. Oh, I loved the dresses! Especially that black one with the shimmering mermaid print and the black and white striped one :) And that colour of eyeshadow is very vibrant. It looks nice and I love your little ankh necklace that you're wearing. I love ankhs in general though :)
    -Kelli <3
    (I hope you can read this. If not, that would be very sad for me ^.^)

    VastaaPoista
  2. Thank you for your kind words ^^ I've been so lusting over these dresses, hah. I actually love ankhs too, this is the only one I have for now but it'd be fun to collect those.

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.