perjantai 12. elokuuta 2011

Toys!

Vaikkei kamerassani vieläkään ole muistikorttia (ajattelin ensi viikolla kerta kaikkiaan marssia ostamaan sen nyt kun sain kerrankin rahaa), otin silti muutamia kuvia sillä. Kameran omaan muistiin mahtuu ehkä hurjat 20 kuvaa, mutta saapahan edes jotain ikuistettua.

Esimerkiksi eiliseltä pari hölmömmän puoleista ostosta:


Koska satuin hakemaan JYSKistä vaaterekin 10 euron hintaan, ja siellä nyt sitten sattumoisin katseli minua tuollainen iso vaaleanpunainen yksisarvinen kovin kaihoavasti... Kävelin ensin ohi kuin aikuinen ainakin, mutta löydettyäni ensin  pari aikuismaista ostosta palasin pehmoleluhyllylle halimaan norsuja ja heppoja. Ja taisin sitten vahingossa salaa raahata yksisarvisenkin kassalle.

Eikä siinä vielä kaikki! Lähdin kävelemään kotia kohti laatikon ja jättikassin kanssa, kun minun oli pakko vielä poiketa Prismassa ihan vain varmuuden vuoksi vilkaisemassa leluosastoa... Ja olihan siellä Monster High -nukkeja, aivan kuten epäilinkin! Ne ovat vihdoin rantautuneet Suomeen muahahaa, tosin lemppariani ihmissutta Clawdeen Wolfia ei näkynyt, joten vampyyri Draculaura sen sijaan lähti mukaan. Että sellainen reissu.

Kela oli sattumoisin jostain syystä myöntänyt minulle "ylimääräistä" rahaa jota en ollut osannut laisinkaan odottaa. Järkytykseni oli suuri kun menin verkkopankkiin ja tilille oli ilmestynyt takautuvasti parilta kuukaudelta kuntoutusraha. En valita. Mutta Kelalla on vähän tapana olla tuollainen, en tunne ketään muuta jolla olisi sen kanssa aina kummallisen hyvä tuuri. Nyt sitten voin säästää muuttoa varten. Yksisarvinen ja nukke saivat olla tässä kuussa - ja ensi kuussa - viimeiset hölmöydet, tiukasti kukkaronnyörit kiinni nyt sitten. Sillä VVO:lta soitettiin juuri. Näyttää siltä, että pääsemme maanantaina katsastamaan asuntoa, ja jos hyvin käy, muuttamaan siihen lokakuun alussa. Voihan mammona, en osaa kuvailla jännitystäni!

Nyt lähden käymään taas kotona, tulen huomenna jo pois, ja saatan kirjoittaa sitten lisää. Tämmöinen pieni postaus näköjään tässä nyt sitten. Nährästellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.