torstai 6. lokakuuta 2011

There and back again

Täten ilmoitan blogitauon loppuneen. Nytpä minulla on taas netti käytössäni. Saimme V:n kanssa viime viikonloppuna muutettua saman katon alle, jynssättyä vanhat kämppämme, stressattua ja uuvuttua. Eilen uusi nettipiuha yhdistyi töpseliinsä ja tadaa, tässä se taas on! Olin melkein kaksi kuukautta lähes netittä, ja olihan se vähän kummallista, mutta ainakin huomasin, ettei se niin elintärkeä taida ollakaan. Varsin kätevä silti, ja äärimmäisen koukuttava.

Satuin vahingossa myös korjaamaan vanhan - eli paremman - kamerani. Jotenkin vain naksautin homman paikoilleen ja se toimii taas kuin ennen. Ajattelin silti hankkia uuden, ehkä jouluksi. Kuvanlaatu olisi kovin iloinen asia, edes vähäsen. En tosin löydä mistään kamerani piuhaa tässä kaaoksessa, joten en saa viime aikaisia kuvia koneelle. Toissa viikonlopun kuvat siitä huonommasta kamerasta sain, joten niitä sitten siis. Oli nimittäin paras viikonloppu aikoihin, ystäväiseni M Oulusta ja siskonsa S Vantaalta olivat käymässä täällä kaukana, ja svengailimme sitten viikonlopun harvinaisen riemuisasti. Lauantai oli ihan mahtava päivä, olimme jossain kaupungilla neljästään (minä, M, S ja vielä L), söimme ulkona, istuskelimme päivällä baarissa pelaamassa Scrabblea, istuskelimme vielä L:n luona ja niin edelleen. Ja kas, perjantaina kävimme M:n ja vanhan koulukaverin kanssa baarissa peräti! Oli taas reilu vuosi edellisestä baarireissusta, ja peräti yhden juomankin sain juotua. Halvaksi tuli. Mutta ihan jänskää oli.S toi tuliaisia meille, minulle halloween-keksimuotteja.
Aivan ihania!
Ja M:n kanssa istuimme melko paljon värittelemässä poneja.
Sain tänään viikon sairaslomaa työpajalta, monen asian summana. Muutto nyt on suurimpana stressinä ollut, ja kämpän kaaos on yhä mielen päällä, nukkuminen on vaikeaa, ja kaikkea pientä on kertynyt painamaan mieltä. Lääkäri määräsi jotain uutta lääkettäkin, jonka pitäisi rauhoittaa ja rentouttaa iltaisin, mutta en vielä ostanut niitä. Katsotaan sitten, toimivatko. Tuntuu hölmöltä syödä sellaisia, en ole varma muistanko edes sitten.

Minulla on laskujeni mukaan nyt 76 ponia. Eilen löysin kirpparilta 8 G1-ponia taas, ja aivan pilkkahintaan, vieläpä hyväkuntoisina. Täällä takapajulassa ihmiset myyvät niitä halvalla pois, eikä kerääjiä ole niin paljon hamstraamassa niitä kirppareilta. Mikä on tietenkin minulle aina eduksi. En ollut käynyt kirppareilla aikoihin, ja eilen päätin sitten vihdoin, sillä varjolla, että etsisin lamppuja ja verhoja. Eipä löytynyt. Mutta poneja! Kunhan saan muut ponit ulos laatikostaan (vannon, että viime muutossa niitä oli yli puolet vähemmän) ja johonkin kirjahyllyyn, joka on vielä hankkimatta, taidan ottaa uuden ryhmäkuvan. Edellinen on kovasti ajastaan jäljessä.

Jokin päivä oli värikäs. Ilme.
Mutta omg, kynsilakka ei mätsää.
Oli sitten pakko ostaa Seppälästä tuo pipokin.
Mutta katsokaas tätä! H&M:n lastenosastolta löytyi aarre.
Sehän on Sundance, vanha kunnon G1-poni pikkuruisessa veskassa.
Olen kuitenkin säästellyt ankarasti rahojani, jotta saan hankittua tarpeellista tavaraa kotiin. Ikean reissu lienee pakollinen jossain vaiheessa.

Huomenna perjantaina olisi Tivolissa Innowation, eli reivit. En ole ikinä käynyt, enkä kuvitellut ikinä käyväni, mutta nyt alkoi jotenkin kiinnostaa. Tiedä häntä, jos vielä innostuisin huomenissa. Kysyin velipoikaa mukaan, mutta metsälle aikoi. Ukkoakin kiinnostaisi, mutta katsotaan vielä viitsiikö pulittaa seitsemää euroa per nuppi moisesta.

Siitä vielä, että olen yrittänyt etsiä inspiraatiota pukeutumiseen erilaisista tyyleistä viime aikoina. Pieniä juttuja sieltä täältä, jotain uutta ajatusta vain. Jostain syystä olen tykästynyt muunmuassa näihin kuviin:
Oli niitä muitakin, mutten tähän hätään jotenkin vain löydä niitä...

Kirjoitan lisää toiste, kunhan saan piuhan esiin jostain laatikosta ja hommat hoitumaan. Aika keksiä lisää jutun juurta, teemapostauksia, lukea muiden blogeja oikein urakalla, ja päästä takaisin meininkiin kiinni. Siihen asti, heippahei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.