torstai 12. tammikuuta 2012

Servant of Sorrow

Olen tässä jonkin aikaa yrittänyt saada edes jonkinlaista blogitekstiä aikaiseksi. Monia päiviä jo, itse asiassa.

Olen miettinyt pelottavia juttuja. Olen saanut uusia lääkkeitä. Kahdet. Olen pakoillut peiton alle, hatun alle ja hupun alle. Leikkasin hiuksiani ja nyt ne lyhyet osat sojottavat. Ostin itselleni synttärilahjan, mutta saan avata sen vasta sinä päivänä. En ole lukenut blogeja päiväkausiin. Inhoan kaikkia itsestäni otettuja kuvia. Olen yrittänyt nukkua, korjata unirytmiä, siinä onnistumatta. Stressaan niin, että edes Atarax ei aina auta. Nukuin 20 tuntia putkeen maanantain ja tiistain  aikana. Tuolistani tipahti ruuvi enkä ole jaksanut ruuvata sitä takaisin.

Derp.
Ponihyllyni! Ylp.
Kuuntelin vielä pari vuotta sitten aika paljon erilaista musiikkia kuin nyt. Juuri tällä hetkellä kuuntelen Swallow The Sunia, joka kuului joskus suosikkeihini. En muista, koska viimeksi olisin ottanut ihan asiakseni kuunnella tätä. Esimerkiksi tätä. Muistui yhtäkkiä mieleeni, kuinka kehitin musiikilleni värit. Kuuntelin jotain, ja mieleeni tuli väri tai väriyhdistelmä joka kuvasi sitä parhaiten. Silloin kuuntelin eniten Black Metallia. Se oli usein mustalla ja vihreällä marmoroitua. Huomaan, miten musiikkini muuttuessa värini muuttuvat mukana. Miksen muista enää, miltä musiikki tuoksuu? Toinen metsälle, toinen vanhalle nahkatakille...

Kokeilin kolmijalan kanssa kuvaamista.
Järisyttävää kuvanlaaduttomuutta havaittavissa.
Eli kuva uuden vuoden aatolta. Hurjaa oli. Vuoden vaihtuessa seisoin pimeässä järvenjäällä liian suuressa kelkkahaalarissa, vaarojen takana välähteli, aivan kuin katselisi kohti rintamaa, oli hiljaista lukuun ottamatta kaukaista jylyä, en uskaltanut huutaa, mutta toivoin, että vuoden päästä asiani olisivat hieman toisin. Salaa pohdin, millaista olisi jäädä siihen hankeen makaamaan.


Ja vielä jokin kuva viime viikolta. Keskiviikko oli palaveri-päivä. Se ei ollut maanmainio päivä. Mutta sainpa meikattua ja puettua.

3 kommenttia:

Penni ajatuksistasi.