maanantai 16. huhtikuuta 2012

Isona saa itse päättää kuinka paljon syö karkkia!

Tahdon nyt tehdä jonkinlaista pikapäivitystä.


Edelleen hullarilla, itse asiassa hoitojaksoa pidennettiin. En pääsekään huhtikuun lopussa, menee ainakin toukokuun puoleenväliin. Että sellaista. Vähäsen kyrsii, mutta tiedän lääkärin päättäneen näin syystä. Uutta lääkettä kokeiltiin, söin kaksi päivää sitä, aiheutti jäätävää uneliaisuutta ja lisäksi jatkuvasti piinaavan hikan, hassua kyllä. Tänään on ollut parempi olo, kun jätin ottamatta mokoman pillerin. Sen piti olla kokeilu masennuslääkkeen yhteydessä, jonkinlaista piristävää. Mutta toisin kävi. Pisti nukuttamaan.

Löysin veljen vanhat aurinkolasit, joita olinkin etsiskellyt.
Pidemmät viikonloppulomat saan nykyään, jotten aivan laitostuisi. Osastolla on ollut vähän kuolleempi meininki viime viikkoina, paljon porukkaa kaikonnut ja uutta pukkaa. Minun huoneeni itse asiassa vaihdettiin käytävän toiseen päähän, nyt on mintunvihreät seinät ja oma nojatuoli, jeii. Tarvitsivat vanhan huoneeni uutta tulokasta varten. Aloitin viikolla askarteluprojektia, minulla alkaa olla sellainen tunne, että ehkä, huom ehkä elämästä sittenkin vielä tulee jotain. Ja sitä tutkiakseni aloin keräillä kuvia ja juttuja lehdistä ja muualta, sellaisia mistä tulee hyvä mieli, positiivista ajattelua ouraait! Ajattelin itse tietoisesti yrittää muuttaa elämänasennettani. Ja sen sellaista hömpötystä.


Voitin pilkkikisoista villasukat yhdellä pikkuruisella ahvenellani, serkku oli pääsiäisen täällä, veli täytti 30, kovasti on tahkottu lautapeliä 7 Wonders (suosittelen), savusaunassa on tunnelmoitu, ja niin. Asioita pähkinänkuoressa.

Tänään iskälässä. Olohuone täynnä roinaa.
Huomenna tahtoisin kovasti pistää pitkästä aikaa päälle lolitaa. Kenties, jos aamulla on yhä sama tunne. Kaipaan uusia lolitavaatteita...

Toiste lisää. Meni tässä silti aika kauan, joko nyt vihdoin pääsee nukkumaan?!

2 kommenttia:

  1. Oi, tuo suklaamuna, jota syöt ekassa kuvassa on kyl maailman parasta <3 Tänä pääsiäisenä niitä tuli syötyä luvattoman paljon :D Näytät todella nätiltä näissä kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marabou osaa <3 Ja kiitos kohteliaisuudesta ^^

      Poista

Penni ajatuksistasi.