lauantai 12. toukokuuta 2012

Did you mean snake bitch?

Minulla on tasan yksi lävistys. Vasemmassa korvassa yksi reikä. Joskus vasemman korvan rustossakin oli, mutta otin sen pois, ärsyynnyin siihen. Olen miettinyt jo jonkin aikaa mahdollista lävistystä kasvoihin. Mihin, sitä en ole vielä päättänyt. Pohdin, millainen juuri minun pärstääni sopisi. Mietin tarkkaan, sillä aikomuksenani on ottaa vain yksi - tai kaksi jos päädyn snake biteseihin - ja se riittäköön. En näe itseäni tatuointien ja metallin peitossa, vaikka monien sellaisten tyyppien tyyliä ihailenkin.


Mutta halu koristaa itseäni jollain korulla kasvoissa on muhinut takaraivossa jo pidempään. Joopajoo, lävistykset ovat arkipäivää ja kaikilla on niitä, omg niin nähty juttu, aina pitää olla jotain räväkämpää ja suurempaa ja enemmän ja kummallisempaa.
Tarkoitus ei olekaan olla rebel ja special snowflake. Tahtoisin vain korun. Tahdon koristaa itseäni jollain pienellä ja nätillä. Niin kai monet tahtovat.


Lempparini ovat varmaankin septum ja snake bites. Toisaalta myös tämmöinen nose chain -juttu on aina miellyttänyt suuresti.
Pitää varmaan vääntää jokin metallirinkula huuleen tai nenään ja tiirailla peilistä, mikä näyttäisi parhaalta...


Taas näitä yöjuttuja kun pitäisi olla nukkumassa.

3 kommenttia:

  1. Minusta snake bites lävistykset ovat todella kauniita :) Itse en voi toisen ammattini takia sellaisia ottaa mutta ihailen aina muilla noita lävistyksiä :)

    VastaaPoista
  2. Miä veikkaan että siulle vois sopia juuri tuo nenälävistys parhaiten :) Itse himoitsen smileyta, kun sen saa pidettyä niin piilossa jos haluaa :D

    VastaaPoista
  3. Snake bitesit ovat kyllä hyvännäköisiä, ja niissä on se hyvä puoli, että eri koruilla saapi joko hillitympää, taikka näyttävämpää lookkia. :)

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.