keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Stroll

Tänään ei ole ollut kauhean hyvä päivä. Äh. Olen ihan hyödytön ja turha, siltä tuntuu. Kaikille, yhteiskunnalle, perheelleni, ukolleni, taakka vain. Jauhan blogissani aina samaa vinetystä. No en ihan aina, mutta ehkä liikaa. Mutta kai tämä on juuri sitä varten, että saan purkaa, ei tarvitse kaataa toisten ihmisten niskaan kaikkea. Niinhän?

Haluan tanssia kuin Ian Curtis, unohtaa kaiken, pysäyttää ajan, jättää velvollisuudet, ulkonäköpaineet, stressit, tunteet, ihmiset, väsymyksen jonnekin ja... vain tanssia. Mutta nukuttaa. Eikä väsymystä loppujen lopuksi niin helposti vain viskata sivuun.

V ja Iikka

Tänään minun oli tarkoitus laittautua nätiksi ja tehdä jotain, koska se World Goth Day. Mutta toisin kävi. Olin pörröinen ja meikittä enkä jaksanut tehdä mitään enkä mennä mihinkään enkä hoitaa mitään. Ulkona käytiin V:n kanssa pitkällä lenkillä koiraa ulkoiluttamassa, koska nätti sää, Star Warsia katsottiin, enkä oikeastaan tiedä mihin päivän tunnit hupenivat sitten lopulta. Halusin kuitenkin olla mekossa ja nilkkureissa, vaikka vain kävelyllä käytiinkin. Halusin tuntea itseni vähän paremmaksi ja vähän nätimmäksi. 


Kuvia halusin ottaa. Mutta sitten kaikki kuvatkin olivat rumia ja huonoja, ja inhotus ahdistus iski. Toivotonta?Jäätävä nälkä. En ole syönyt koko päivänä oikeastaan mitään, ja kello on taas jo ihan hemmetisti. Aamulla vähän rahkaa marjojen kanssa, illalla mukillinen nyponsoppaa. Hngh. Minun piti pitää unirytmi hyvänä. Minun piti pitää ruokailurytmi hyvänä. Scheiße.

Aloitin tämän blogitekstin tekemisen kahdentoista aikoihin, ja kello on nyt jo yli kolme. Mitä ihmettä? Jäin jumittamaan jonnekin internetin sokerisimpiin ja värikkäimpiin osiin.

Äää nyt ei teksti oikein solju.

4 kommenttia:

Penni ajatuksistasi.