torstai 28. kesäkuuta 2012

Don't you wanna be a monster too?

Olen tullut reissultani jo viime sunnuntaina, muttei ole ollut virtaa tahi fiilistä raportoida tänne mitään. Ketään tuskin kuitenkaan kiinnostaa rullata satojen lomakuvien läpi, joten ehken kuitenkaan kirjoita mitään kilometripostausta aiheesta. Ajattelin nyt kuitenkin naputella edes jotain, ja keskittyä suurempaan ja mielenkiintoisempaan postaukseen toisena päivänä.


Jaan kyllä sitten varmaan joitakin lempikuviani hugetastic-Pietarista, joka oli niin pramea, ylenpalttinen ja mielenkiintoinen, että meni aivan yli hilseen. Matkaan vielä joskus itänaapuriin pidemmäksi aikaa. Monta kertaa. Mutta palaan siihen toiste.


Kävin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni Suomenlinnassa. Kuvat minusta ovat serkkulikan ottamia, osa hänen kamerallaan ja osa minun kamerallani.Tänään (errrr, eilen, alkaa olla jo torstaiaamu...) olen käynyt nuorisopsykiatrian poliklinikalla palaverissa. Asiat vaikuttavat kovin vaikeilta, ylitsepääsemättömän hankalilta, mutta eivät yleensä olekaan. On ihan okei pyytää apua. Varsinkin, jos ei ole aivan kunnossa. Tämän yrittäisin nyt opetella vielä.


Jänskättää tuo asunnon hakeminen. Meinaa olla hankalaa ja kiemuraista. Mutta onneksi asiantuntijat auttavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.