lauantai 2. kesäkuuta 2012

Happy International Lolita Day

Tänään on ollut vähän kurja päivä, enkä jaksanut lähteä ollenkaan sinne valmistujaisiin, mikä nyt sitten hieman harmittaa. Olen pääasiassa möksöttänyt ja itkeskellyt, tosin nyt iltapäivästä on parempi. Pistin sitten päälle jotain casual (bittersweet?) lolitaa, ihan vain koska ILD, enkä halunnut taas jäädä paitsi. Ei minulla taaskaan tietenkään mitään aiheeseen liittyvää tekemistä ole. Olisin kyllä voinutkin keksiä jotain, mennä ostamaan teetä, pitää piknikin yksikseni, tai jotain. Mutta kun pitää aina yksin.

Ukkoni kanssa sitten ihan vain kauppareissulla pysähdyttiin hetkeksi, jotta saan muutaman kuvan. Joku setä käveli ohi ja sanoi onnea valmistuneelle. Totesin, etten minä ole valmistunut, ja setä kysyi että eivätkös kaikki valmistu tänään. Vastasin, etteivät nyt ihan kaikki.
Tuli monta hölmön näköistä kuvaa, koska selitin ja heiluin ja katselin jonnekin ihan muualle. Mutta sentään muutama vähän parempikin. Enkä ole viitsinyt tänään meikata lainkaan. Ei haittaa. Pitäisi muuten varmaan kaventaa tuota vaaleanpunaista samettijakkua, meinaa istua aika huonosti.

Tänään sitten istun koneella, syön jäätelöä ja lähden kohtapuoliin veljen kanssa käymään iskälässä. Jos se nyt pääsee lähtemään, oli kuulemma pää kipeänä.

PS: Miksi MilkyWay -patukat ovat niin pieniä?

1 kommentti:

Penni ajatuksistasi.