keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Everyday is baturday!

En saanutkaan unta. Nousin siis uudestaan ylös ja tulin koneelle, eli vihdoin aika kirjoittaa taas.
Olin melkein viikon iskälässä, kaukana metsässä. Ah ja voi, unohdin kallisarvoisen kamerani sinne! Juuri nyt, kun tahtoisin kuvata kaikkea blogia varten!


Riesa ei ole oikein arvostanut tuota ulkona lenkillä käyntiä, joten keksimme päivänä muuanna V:n kanssa vähän toisenlaisen lähestymistavan tilanteeseen. Kisu reppuun. Siellä on turvallisempi olla, ja ehkä se sitten tottuu tuohon ulkomaisemien katseluun, kuunteluun ja haisteluun vähän rennommin.


Ensimmäinen kokeilu sujui ihan mukavasti. Oli sillä toki valjaat päällä ja minulla naru kädessä, jos vaikka meinaa karata. Hyppäsi se kahdesti repusta alas, mutta mitään itkupotkuraivareita ei saanut ainakaan, ja vaikutti jopa ihan mielenkiinnolla seuraavan tilannetta. V otti hupelimellaan kuvia.


Mistä tulikin mieleeni.... (mistäköhän) että minulla on tuolla odottamassa värinpoisto sekä sinistä ja violettia hiusväriä. Vihdoin! Tarvitsen vain emon apua värinpoistossa, koska buhuu en osaa tehdä sitä vain juureen itse. Ja äiti on kouluttautunut joskus muinoin kampaajaksi. Mutta sinisen ja violetin taidan tunkaista päähän ihan itse. Tässä kunhan kerkeän viitsin jaksan saan aikaiseksi.

Haaveilen Monster High -nukeista, auta armias. Ja postissa on tulossa paketti, uusi hamonen ja paita Terriblen sisäisistä kaupoista! Toivon mukaan suunnitelma Rovaniemi-miitistä toteutuu ja saan pukea ne päälleni sinne.

Kello on taas yli neljä. Hohhoi. Menin ennen yhtä sänkyyn, ahdisti ja oli huono olo, yritin miettiä mukavia. Pyörin kahteen asti ja nousin ylös. Mutta nyt nukuttaa armottomasti, ja huomenna taitaa olla aika toimintaterapeutille, luulisin että se on huomenna. Onneksi vasta iltapäivällä. Ääh, typerä unirytmi.

Päätin tänään, että minusta tulee vielä hedelmälepakko. Olisin soma ja pörröinen, osaisin lentää, saisin mässyttää aina vain hedelmiä, saisin nukkua päivät ja valvoa yöt, minulla olisi hassuja kamuja. Täydellistä elämää!piip

2 kommenttia:

Penni ajatuksistasi.