keskiviikko 8. elokuuta 2012

In no chronological order

Saan ehkä jopa jo kohta tuon "uuden" koneeni toimimaan. Ikianha häkkyrä veteli todellakin viimeisiään, veli toi kreivin aikaan "uuden" eli vanhan ostettuaan upouuden. Sain lopulta siirrettyä tarvittavat tiedostot V:n ulkoiselle kovalevylle, juuri ennen kuin kone sanoi pufff. Mutta kas, modernimpi versio ei tykkää näytöstäni. Seuraavaksi metsästämään sopivaa adapteria. Jännitysnäytelmän juonen tiivistyessä....... bloggaan V:n koneella.

Päivänä muuanna viime viikolla tai joskus pukeuduin lolitaan, koska postista oli tullut paketti, ja paketista H. Naoto Bloodin hame sekä Bodylinen paita. (Tietenkin Terriblen sisäisistä, varsin kohtuulliseen hintaan muuten, kiitos Lucilla Anacharsis.) Sitten näin taas Sahaa muuten vaan. Saha otti kiltisti kuvia kun pyysin, ihan vain blogia varten. Hienosti Paintilla muokataan paremman puutteessa.

Takana Sahnun komiat kisut!

OMG mun valkoiset ei mätsää.
Kello on melkein viisi aamulla ja muutaman tunnin päästä pitäisi lähteä reippaana sossuun ja sitten taas Sahaa katsomaan. Darn. Meinasin kyllä nukkua, mutta sitten juutuin tumblriin, sitten tuli paniikkikohtaus, sitten meinasin alkaa värjäämään tukkaa vihdoin, sitten en löytänytkään sitä suttia jota olisin värjäyksessä tarvinnut, sitten aloinkin siivoamaan siinä etsiskellessäni, sitten kiukutti enkä enää tahtonutkaan värjätä tukkaa, sitten V meni nukkumaan sohvalle, sitten päätin kirjoittaa blogiin.

On se rankkaa.

Mutta jos huomenna löydän sen adapterin, saan jytymmän koneeni toimintaan, ja kuvat koneelle, niin ehkä vihdoin jänniä kuvia myös blogiin!

PS: Jostain syystä sekä koira että kissa alkoivat ravata ja höpsöttää ja leikkiä yhtä aikaa juuri nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.