perjantai 31. elokuuta 2012

Lolita, srs bsns

Eräänä aamuna...
Sitten en enää halunnutkaan huulipunaa.

Jääkarhutossut! \o/Yskitti juuri, ilme...Valvoin koko yön nukkumatta silmällistäkään, aamuyöllä kolmen aikoihin päätin meikata ja pukeutua ja tällätä, sitten meikkasin ja pukeuduin ja tälläsin vähän lisää, kunnes aamupäivällä piti lähteä toimintaterapiaan eikä enää ollutkaan läheskään niin kivaa. Nukkuminen olisi hotsittanut huomattavasti enemmän. Mutta koska olin meikannut, pukeutunut ja tällännyt - sekä värkännyt kameran edessä - koko aamun, piti sitten lähteä. Kävin myös Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla ostamassa jännää teetä, ihmiset kuvasivat minua ilman lupaa, sain tädin kyydissä autossa matkalla isän luo ahdistuskohtauksen, ja päivä oli kaikenkaikkiaan mystinen. Se taisi olla tasan viikko sitten, perjantaina.

Tukkakin huijaa olevansa lyhyempi, mutta eipäs ole. Yritin ensimmäistä kertaa tuota droopy eyes -jutskaa silmämeikkiin. Hihohuha. Jännää. V:tä ärsytti kuvata, kun vain värkkäsin ja heiluin koko ajan.

Lauantaina oli iskän synttärit, leivoin erikoisemman suklaakakun. Lapset irvistelivät, aikuiset tykkäsivät. Mustaherukat keräsin tuoreeltHan puskasta. Omnom. Iskä käski leipoa ensi viikonloppuna taas kakun.


9 kommenttia:

 1. Oih, ihania kuvia sinusta :D Ja amppari jätski <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Ampparijätski! Mutta se ei yhtään mätsänny minun asuun omg.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihana postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yliväsymyshassutukset, gotta love them. Kiitos ^^

   Poista
 3. Makeet jääkarhutossut.Mistä noita kynsiä/tossuja saa?

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.