torstai 6. syyskuuta 2012

Get out of my way 'cause you know that I am totally wasted!


Hello jättipitsa! Jaksoin syödä kahdeksasosan.
Sitä sitten rahdattiin kotiin pari kilsaa, piti teipata kun oli niin kökkö loota.
Eilen, sen kunniaksi kun V sai Oulusta kämpän, oli roskaruoan aika pitkästä aikaa. Olemme syöneet monta kuukautta kovin hyvin, terveellistä perusruokaa, joten nyt pitsa maistui. Vaikka tulikin heti sellainen olo, että kyllä omatekoiset lihapullat olisivat olleet parempia. Nyt ei tarvitse taas moneen kuukauteen moista.


Tänään kävin katsomassa sitä kämppää. Se oli ihan jees. Vähän murju nykyiseen verrattuna, mutta tarpeeksi iso minulle ja kisulle (45 neliöä), kohtuu vuokra, oma sauna, ja rutosti kaappitilaa. Good enough. Jätin hakemuksen. Toivotaan parasta.


And One - Shining Star soi kuvanottohetkellä.
V vangitsi ilmeen jota kutsui "nuppanaksi"

Riesa tykkää tuhota pahvilaatikoita joita tarvitsisi muuttopuuhissa...
Rovaniemellä on jo kovin syksyistä.
Prismaan menin etsimään tietysti Monster High -nukkeja sitten. Jos tuon kämpän saan, se on n. 50 metrin päässä Prismasta. Lähellä on myös Lidl, jos haluan boikotoida S- ja K-ketjuja. Ihan vain periaatteesta. Ja Musti ja Mirri, hyvä kauppa. Mutta Prismasta saa niitä nukkeja! Nyt siellä oli vähän tylsiä, en oikein välitä Operetasta tai Create a Monster -paketeista, joten Clawdeenille uudet kuteet sitten.

Ja ihkua kynsilakkaa.

Ja toinenkin.

Mutta iiiiih somia Monster High -tarroja!
Olenko koskaan maininnut, kuinka höperönä olen tarroihin?
Tahdon joskus vielä kirjoittaa tarroista postauksen, ihan vain.
Piti ostaa uusi tarrakirjakin koska kolme vanhaa ovat täysiä.

Kävelin viemään äitin kämpille valokuvia, matkalla istuin hautausmaalla vetämässä höttökolmaria naamaan.


Tarkoitukseni oli olla Moonchild kolmen eyelinerpisteen kanssa.
Jee itselaukaisin.
Gaaah. Tudorsin toinen kausi tulossa oh so slowly koska minä vahingossa bluray-versio. And One on yhä ihan helvetin kova. Pongahti yhdeksi lempibändeistäni. Muistan kuunnelleeni tätä ihan pikkuisen jo joskus yläasteella kai, mutta nyt vasta kunnolla. Miksi oi miksi?


Tämän piisin veli poltti minulle silloin joskus levylle. Tuosta laulajasta tulee vähän mieleen Tudorsista se yksi pappisetä. Hassua. Tätä veli muuten myös laulaa kännissä, ei nättiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.