tiistai 4. syyskuuta 2012

Witches Brew

Nyt taidan olla sitten virallisesti aloittanut tuon teenjuontikauden. Koko kesänä ei ole tullut ryystettyä, mutta nyt taas tekee mieli. Ostin Wanhoilta Markkinoilta uutta jännyyttä, Witches Brew. Sisältää seljanmarjaa, vadelmaa ja koivua. Tuoksuu eniten sille koivulle mielestäni. Mietoa kovin.


Värjäsin myös tänään tukan kun oli ihan järkyttävän haalistunut, tällä kertaa kokonaan violetiksi sinivioletin sijaan. Ja joo, komeahan se on, mutta mikä ihmeen haisuliväri tuo Directions on?! Minulla on nyt koko ajan nenässä sellainen kissanpierun ja vanhusten haju. Etsin lemun lähdettä jonkin aikaa ympäri kämppää ravaten, kunnes V ehdotti, josko se tulisi tukastani. Ja niinhän se teki. Suihkuttelin tuoksuisaa hoitoainetta, ei auttanut. Suihkuttelin vielä hajuvettäkin, ei auttanut. Nyt keitin teetä jota nuuhkia ja tahtoisin polttaa vaikka suitsuketta, mutta V ei taida kestää sitä hajua taas sitten. Minulla on erittäin herkkä nenä hajuille, V:llä taas enemmän kemikaaleille. Minä tiedän mitä naapurustossa kokataan, V ei pysty astumaan sisälle apteekkiin. Jännä juttu.
Katselen Tudorsin ensimmäistä tuotantokautta. En ole koskaan seurannut mitään sarjoja, mutta ajattelin yrittää. Tudors ainakin vaikuttaa lupaavalta.

Kohta on myös muutto. Tämän kuun lopussa. Ihan kohta taas. Voi stressi.

Ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.