keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Thrifted

Olin maanantaina Sahan synttäreillä ahtamassa itseni täyteen salaattia, kakkua ja cupcakeseja. Kokeilin uutta hienoa kirpparilöytöäni, merirosvohametta. Myöhemmin illalla äiti otti pari kuvaa pyynnöstä, kun kävin siellä kylässä (lainaamassa lämmintä neuletakkia kotimatkalle, koska meinasin paleltua...), ja kamera tosiaan tekee jotain ihan omiaan nykyään, eikä mistään meinannut tulla mitään.

Hame on tuollaista jännää kangasta, joka näyttää vähän pahalta kuvissa, mutta on nätin semisti kiiltävää ja kiekurakuvioista luonnossa. Se on vähän kummallisesti ommeltu, niinkuin käsintehty, vaikka siinä on lappu. Lappukin tosin on ihan oudosti kiinnitetty, enkä löytänyt materiaalitietoja. Ja hame on myös pikkuisen väljä vyötäröltä, mutta ei pahasti. Olen kuitenkin varsin tyytyväinen kolmen euron sijoitukseeni, jee.
Koko asu oli kirppareilta hankittu itse asiassa! 90-luvun olkatoppauspaita, kaulassa killuva rusetti, hame, kengät, alushamekin on huuto.netistä, takki kamun äidin vanha... Olen ostanut kaupasta vain sukkahousut, sulkapannan ja susikorun, peilikorukin oli lahja. Fiksua! En nyt tiedä hainko sitä merirosvomaisuutta tässä, mutta hameesta tulee kuitenkin mieleen jokin jännä sarjakuva merien hurjapäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.