keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Bling blong

"When you want to cut / binge / scream / cry, shake the glitter jar and watch until the glitter is settled. It’ll calm you and hopefully the emotion will pass."


Joten tein sitten oman, ja otin jopa videon jonka lisäsin juupituupiin.

Minulla sattui olemaan suuri purnukka kaapissa jouten, löytyi myös sinistä ja pinkkiä glitterliimaa, jotka molemmat truuttasin kokonaan sekaan. Sitten ostin kaksi pientä purkkia valkoista glitteriä. Keitin vettä, sekoitin liimat joukkoon, lisäsin vähän shampoota, glitterit ja lopuksi melko lailla erivärisiä tähtiä. Tähdet limppaantuvat pohjalle eivätkä leiju kauniisti, mutta aika hyvähän siitä muuten tuli. Ajatuksena oli jokin violetimpi, mutta soma vaaleanpunainen käy myös varsin hyvin.

Minulle ainakin tuli välittömästi vähän parempi olo, kun päätin tehdä oman, ja varsinkin sitten, kun se oli valmis ja menestyksekäs. Suosittelen. Reseptejä on monenlaisia, elintarvikeväri esimerkiksi tekee kirkkaampia värejä, ja toiset käyttävät shampoon sijasta öljyä ja niin edelleen.
Pitäisikö tuo vielä koristella jotenkin? Mitähän voisi lisätä, että hileet ja etenkin tähdet kelluisivat paremmin?

2 kommenttia:

 1. Mahtava idea, ajattelin nyt itsekin tehdä glitter purkin :3
  Ja videostasikin tykstykstykkäsin (8
  ps. Blogisi on ihana ja juuri siksi luenkin sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilahduttavasta kommentista! ^^ Minäkin suunnittelen jo uutta purkkia, pienempää, tahdon kokeilla eri väreillä ja eri reseptillä.

   Poista

Penni ajatuksistasi.