tiistai 18. joulukuuta 2012

Ghosts of The Forest

Postissa on matkalla paketteja luokseni, joululahjoja minulta minulle. Sattui niin kivasti, että sain hieman "ylimääräistä" rahaa yllättäen Kelalta (taas?), ja päätin vihdoin hankkia pari haaveilemaani juttua. Huusin myös Huuto.netistä muutamat ponit. Ponipaketit postilaatikossa ovat aina toivottuja päivän piristäjiä. Nyt vain kun menen postista sitten hakemaan niitä paketteja, jotka eivät postilaatikkooni mahdu, saattaapi olla ruuhka. Tähän aikaan vuodesta tuntuu olevan. Siellä sitten jonotetaan. Täytyy yrittää mennä vaikka aamusta sitten.

Kameralla on erittäin pahoja vaikeuksia tarkentaa. Sadasta kuvasta ehkä kymmenen tarkentuu kunnolla sinne minne pitikin. Kiroilen sen kanssa vielä hetken, sitten hankin uuden.

Tänään:
Oli viimeinen kuntoutusryhmäpäivä ennen joulua. Tammikuussa tilanne tulee muuttumaan, koska toinen ohjaajista lähtee pois. Saamme varmaankin jonkun uuden tilalle. Ahdistavaa, uusi ihminen.

En osaa kertoa mitään olostani. Ristiriitaista, ailahtelevaa, mutta taas erilaista kuin ennen. Unia, hienoja hetkiä, ja tylsistystä. Piirsin itsestäni äsken kuvan ja siitä tuli ihan erilainen kuin yksikään aikaisempi omakuvani. Minulla on ollut kaunis olo. Huomaan myös, että violetti tukka tekee itsetunnolleni hyvää. Laitoin sitä hopeaa latvoihin, ja tehostin päälaen väriä lisää. Nyt se on aika hieno. Mutta lilac loppui, seuraavalla kerralla siis violettia. Ehkä laimennan sitä hoitoaineella.

En halua olla kaupungissa. En halua istua koneella. Mutta täällä en osaa tehdä muutakaan kuin istua koneella. Netti tylsistyttää, eikä huvita katsoa elokuvia tai Muumeja tai Supernaturalia. Haluan metsään. Haluan ajatella. En ehdi sinne huomenillalla, koska olen viimeinkin menossa katsomaan Hobitin. Mutta jos torstaina saisi kyydin, voisin jo lähteä joulunviettoon.

Tumblr on turha ajantappaja. Inhottaa ja ihastuttaa yhtä aikaa.

3 kommenttia:

  1. Tarvitset poikaystävän ):
    Tai tyttöystävä, kummasta ikinä tykkäät ^^

    VastaaPoista
  2. Hikaru, kiitos ^^ Ostin sen vuosi sitten H&M:ltä.

    GlassRose, mitenkä niin? :D

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.