perjantai 7. joulukuuta 2012

It is time.

Kämppä on melko siisti, oho. Se ei ole ollut näin siisti sen jälkeen kun muutin tähän. Siltikin jotakin pientä lojuu siellä täällä ja kaikki kirjat ovat laatikoissa, koska tarvitsen lisää hyllytilaa, enkä tiedä minkälaista ja mihin. Kuvien taustalla näkyykin suurempi kirjahyllyni, joka on täynnä poneja ja nukkeja... Minulla on myös ihan pieni hylly, johon mahtuu kai sitten vähän niitä kirjoja. Äiti oli täällä yhtenä iltana siivoamassa kanssani, koska en minä yksin kerta kaikkiaan saa edes aloitettua. Sitten kun yhdessä aloitettiin, se ei ollutkaan niin kamalaa. Säälittävää.
Itsenäisyyspäivä, kuten moni muukin päivä tällä viikolla ja viime viikolla ja sitä edellisellä viikolla, meni ihan häneksi. Söin suklaata ja kaikkea ällöä enkä tehnyt muuta kuin nukuin tai koomasin koneella. Mietin, miten voisin tehdä sen vähän isänmaallisemmin, joten kuuntelin Korpiklaania ja Finlandia-hymniä. Nyt yhä koomaan koneella, istun nojatuolissa suu auki tuijottamassa tyhjyyteen ja kuuntelemassa Muumien musiikkeja. Kuvat ovat joltain toiselta päivältä kun oli mitä ilmeisimmin menoa ja jaksoin meikata.

Ei minulla oikeastaan niin kamalaa ole. Mutta äh. Tappavan tunnoton tasaisen harmaa elämä. Jos se olisi purkissa, ravistelisin sitä niin että lumihiutaleet muodostaisivat lumimyrskyn, ja keskellä seisova harmaa otus keikahtaisi kumoon, lähtisi kieppumaan lumimyrskyn mukana, ja heräisi horroksestaan. Ja silti... tiistai oli maaginen päivä, monesta syystä.

(En malttaisi olla kertomatta, mutta kerron vasta kun se on valmis. Sitten kun olen saanut hankittua jostain tarvitsemani ainesosan, mitä en voinut tehdä tänään eilen koska kaupat olivat kiinni!)

Olisipa jokaisena päivänä pienen harmaan otuksen purkissa maagista lumisadetta, joka herättäisi sen talviunesta ja saisi hoksaamaan kaiken jännittävän ja kauniin.What a sad sad sad thing.


PS: Itse asiassa nyt tuon tiistain ja keskeneräisen hommani ajatteleminen sai minut varsin hyvälle tuulelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.