sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Visions

Tatta-freakin-daa, uudet silmälasit. Ihan kummallista nähdä kunnolla pitkästä aikaa. Minun on pitänyt hankkia uudet lasit jo... pari vuotta luulisin. Nyt kaikki varmaan itkevät kuinka olen trendien orja kun ostin typerät hipsterilasit.

Mutta tykkään niistä, ne ovat sisältä valkoiset ja ulkoa mustat, niillä voi vilkaista sivulle ilman että tarvitsee kääntää päätä, koska linssit ovat isommat kuin vanhoissa, ja niillä näkee hyvin. Ja sain niihin 75 euroa alennusta.

En oikein vieläkään tahdo kulkea ulkona ilman jotain päässä, koska en tykkää tukastani, jonka leikkasin pari viikkoa sitten väärän näköiseksi. Mutta onneksi on lorttoneulehuivijutska jota pidän nykyään koko ajan. Kävelin pakkasessa, takki auki koska oli kuuma, mutta kädet taskussa koska sormia paleli, poikkesin kaupassa ostamassa jäätelötuutin, Geishaa kun oli niin pieni valikoima, tallustelin hitaasti oikopolkuja äitilään, söin vuorotellen kummallakin kädellä jäätelöä, koska tassut meinasivat paleltua. Tämä keskiviikkona. Menin emolle yöksi, koska torstaina aamupäivällä sieltä oli helpompi lähteä palavereihin, lyhempi matka. Ja palaverit sukkaavat, joten oli yritettävä tehdä tuosta torstaista edes jotenkin mukavampi.

Torstaiaamuna teetä emon yöpaidassa.
Siinä se tukkakin on.
Yritin tuossa äsken nukkua, mutta siitä ei tullut mitään, joten alan leipomaan torttuja ja sitten lämmittämään taas saunaa. Inhoan inhoan inhoan sanaa unirytmi. Aloin illalla katsomaan Supernaturalia, ihan eka kauden avausjaksosta. Tumblr on varoitellut, että se pilaa elämäni, mutta otan sen riskin koska elän vaarallisesti.

1 kommentti:

  1. Aivan ihanat lasit, sopii sulle tosi hyvin.

    + unirytmittömyys on elämäntapa

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.