tiistai 15. tammikuuta 2013

Lorelei, a poet of tragedies

Homssuinen kuntoutuspäivä. Tai siis ei päivä ollut homssuinen vaan minä. Päivä oli oikein nätti. Aurinkoiset pakkaspäivät, minulle sopivia päiviä ne. Kuinka monta kertaa olen jo kirjoittanut sanan päivä? Ohjaaja päivitteli, kun minulla ei ikinä palele vähissäkään vaatteissa, ja hän on aina jäässä. Sain teetä ja jutskattiin. Viidennestä kerroksesta jopa ankea kaupunkimaisema on ihan nätti, kun aurinko nousee ja jääkiteet kimaltavat.

Tänä iltana letinvärjäykseen.

Näytän aina Joukahaiselta kun yritän ottaa yhteiskuvaa Riesan kanssa.
Se tärkein joululahja minulta minulle oli tilaus Restylelta. Päätin jokin aika sitten, että kunhan saan vähän tuohta, tilaan sieltä talvitakin. Ja sitten vähän ennen joulua se joulun ihme tapahtui! Joten tilaus menemään, ja talvitakin lisäksi ostoskoriin jostain syystä tupsahti myös tämä hamonen:

Ihana printti.
Olen haaveillut lolitaan sopivasta takista jo kauan. Tämä oli kohtuuhintainen ja oikein kaunis. Lisäksi siinä on huppu, ihkua. Mutta se on kuitenkin lantiolta aavistuksen ahtaan oloinen, suurta alushametta ajatellen. Kokeilen joku päivä, katsotaan sitten.

Paketin mukana tuli myös tuoksuva imurinraikastin "Ocean Breeze"... Öh?

Niin kaunis, ah onnea!

Tässä ovat kaikki minipienet Halinalleni, niitä mäkkärileluja:


Joku möi tuota mintunvihreää (Wish Bear), siis tismalleen samanlaista miniä, huuto.netissä hintaan 15 euroa, suurin piirtein tekstillä "aito vintage 80-luvulta lappu puuttuu", vaikka nuohan ovat 2000-luvulta. Ainakin oranssin (Tenderheart Bear) pyllyssä, jossa on lappu vielä tallella, komeilee luku 2004. Kusetuksen makua?

3 kommenttia:

 1. jätin sinulle tunnustuksen blogiini :)

  http://graveyardgrotesque.blogspot.fi/2013/01/blogitunnustuksia.html

  VastaaPoista
 2. Ah you have that skirt! I love the print alot ^^ I also love that skirt the long version. And I like your hair ♥

  VastaaPoista
 3. Nizureth: Kiitos! ^^

  Damiën: Thank you, I'm also loving the print. It was a hard decision to make between the short and the long version. And my hair likes you back <3

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.