tiistai 22. tammikuuta 2013

Mint is the new black tai jotain

Voi hyvät hyssykät. Olen tänään päättänyt, että en enää valvo öitä, vaikka väkisin nukun. En enää seuraa hölmöjä impulssejani alkaa touhuamaan jotain ihan muuta kun pitäisi nukkua. En enää ajattele "no ei se niin kamalaa ole", koska se toden totta on. Hirveä olo. Samoilla silmillä aamulla kuntoutukseen, en päässyt edes terapiaan koska oli niin karsea olo. Tuntuukohan krapula tältä. Mutta koska tulin jo aikaisin kotiin, ehdin ottaa valoisan aikaan kuvia.

Oli katsos sitten kuitenkin pakko viideltä aamulla pukea ja laittautua kivasti, univeloista viis. Olen liian onnessani talvitakkini kanssa, nyt tuntuu että voisi pukea lolitaa vaikka joka päivä. Tai ainakin joka toinen.


Säärystimet, villasukat, kaulahuivi...
Ja kisu.
Sitten lavastetut kuvat ilman niitä. Kyllä näillä nilkkureilla tarkenee vielä -13 asteessa. Olen käyttänyt tätä Bodylinen hametta vain pari kertaa, se on vaikeahko koordinoida, koska en omista mitään ruskeaa, enkä haluakaan. Paitsi nämä kengät. En kestä käyttää ruskeaa, eiei. Samoin punaista, iso ei.

Minun mintut ei mätsää.


Yyyh, mennäkö päikkäreille silläkin uhalla, että en välttämättä pääse sieltä ihan hetikohta ylös? Miksi täytyy olla näin pöljäke?

2 kommenttia:

  1. Kyllä saatat olla vähän hiprakassa, katsos kun kokonainen valvottu yö vastaa yhden promillen humalaa ):

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.