sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rapa

Kummitäti ja -setä tulivat käymään Rovaniemellä tänään pikaisesti. Istuimme jutskaamassa ja mutakakkua mutustamassa emon luona, kävimme ulkona syömässä ja sain pienen etukäteissynttärilahjan. Aamulla ja päivällä oli varsin hyvä olla, mutta iltaa kohden tuli koko ajan pahempi olo, ja lopulta vain istuin pidättelemässä itkua jostain syystä. Olisin toivonut, että olisin saanut pari parempaa kuvaa otettua ulkona, mutten lopulta uskaltanut kysyä äitiä ottamaan, ja sitten olikin jo pimeä.
Eikä nyt kotiin tultua huvittanut enää edes ottaa koko kuvia, mutta otin silti kaksi ihan kökköä. Ho fucking ho.

Joka paikassa on taas hemmetisti roinaa. Sain tänään äitin vanhan telkkarin, ja minulle luvattiin lainaan pleikkari 2, joten kohta pääsen vihdoin pelaamaan rauhassa. En ole koskaan uskaltanut oikein pelata jos on muita läsnä, tai toisten luona heidän masiinoillaan. Nyt voin vihdoin kokeilla, saanko siitä sitten yksin paremmin iloa irti. Kaiken lisäksi loota jonka sitten saan lainaan on pinkki. Ja veljeltä löytyy muutama pelikin. Nyt täytyisi vain selvittää, miten oikein järjestän olohuoneen, jotta saan telkkarin tasoineen tänne mahtumaan.

Ärsyttää tällaiset turhat ahdistukset. Muuten oli niin kiva päivä. Pukiessa oli nätti olo, nyt tunnen itseni perunaksi. Ja säälittäväksi marisijaksi. Oikeastaan tuossa kotimatkalla, kun kummien kyydissä tuotiin minut ja telkkari tänne, autossa salaa itkin ihan hiljaa. Minulla on vaikeuksia osata piristää itseäni, oikeasti iloiseksi taas. Osaan vain turruttaa pahan olon epäoloksi. Taidan halia vähän kisua. Ja sitten katsoa Supernaturalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.