keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Se oli

Olen aivan varma että yhtikäs kukaan ei halua lukea enää ainoatakaan "mitä tein jouluna"-postausta ihmisten blogeista. Joo, oli jännää, joo syötiin, joo saatiin lahjoja, olisi voinut mennä paremminkin, ja huonomminkin, mutta ensi vuonna kyllä varmistan oman henkisen hyvinvointini tekemällä jotain toisin. Ei siitä sen enempää. Katsokaa, hiihdimme serkun kanssa. Ryssän linjojen taakse.

Ja koska olin (olen yhä) flunssassa, pakuriteetä. Pakurikääpä on superruokaa vähän niinkuin gojimarjat, luulisin. Sitä saa metsästä, toisin kuin gojimarjoja.


Riesa meni savupiippuun eräänä päivänä! Se on hoidossa isän luona, asustaa takkahuoneessa, ja äitipuoli meni sinne imuroimaan, ja kisu vähän piti paskana ja katosi. Sitä etsittiin koko päivä, kunnes sitten illemmalla isä kurkkasi peilin kautta takkaan, ja sieltähän se kurkisteli. Myöhemmin, kun se uskalsi tulla pois, oli mustavalkoinen kisu muuttunut kokonaan mustaksi. Kuvassa se on jo vähän puhdistunut, mutta yhä nokinen parka.


Tilasin joskus ennen joulua kokeeksi parit halvat meikit kaukaa Kiinanmaasta. Täältä klik. Sitten jossain vaiheessa paketti tuli, ja vaikka pimeässä loistava kynsilakka olikin täysi fail...

Eyeliner ja kajal samassa törpössä.

...Olen suorastaan positiivisesti yllättynyt, koska en todellakaan odottanut mitään huipputuotteita siihen hintaan (eyeliner/kajali-jutska maksoi kai dollarin ja 88 värin luomiväripaletti alle kympin), mutta ihan toimivaa tavaraa sieltä tuli.Pikakokeilu, kelvollinen pigmentti jne.
Olen rahantulon huumassa tilannut muutakin joululahjaa itselleni, saatan kertoa niistä jotain joskus, tai sitten en. Saatoin unohtaa nukkua tänä yönä. Typerys, juuri kun jouluna sain korjattua unirytmin täydelliseksi. Ahdistaa.

3 kommenttia:

 1. Olen kyllä kuullu että pakuritee on tosi terveellistä. Olen nähnytkin niitä metsissä ihan kiitettävästi, harmi vaan että niiden irrottaminen puusta vahingoittaa sitä puuta ja näin ollen ei ole jokamiehen oikeus :/ Mut kaupasta ostettuna on pirun kallista!

  Mut parane pian :)

  VastaaPoista
 2. DealExtreme on ihan huippupaikka! Tosi hienoja kuvia ja ai että, luomiväripaletti teki niin kateelliseksi! D;

  VastaaPoista
 3. Hukutettu Nukke: Isä ja mie ollaan kerätty pakurikääpää omasta metsästä, mutta minusta se on kyllä mahdollista saada puusta irti hellävaraisestikin, ja melkein mielestäni pitäis kuulua jokamiehenoikeuksiin. Vaan eipä kuulu, mutta onneksi on omaa lääniä mistä kerätä. Eikö sen kilohinta ole 500 euron paikkeilla? Ja ne myy sitä liian hienoksi jauhettuna, menee siivilöistä läpi +_+

  Petra: Löysin koko puljun sinun blogin ansiosta!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.