torstai 21. helmikuuta 2013

Off

Tein viime yönä videon. Kulutin monta tuntia harjoitellessani editoimista ja värkätessäni, ja lopulta AVS lätkäisikin siihen keskelle typerän logonsa minuutiksi. Pidä tunkkis. Yöllä oli hauskaa mutta nyt kyrsii koko video.Olen jännittäjä, kuten olen monasti ennenkin tässä todennut. Ja tämän illan lähtö kohti uljasta pääkaupunkiamme jännittää minua ihan luvattoman paljon. Taas vaihteeksi. Stressi vie voimani ihan tyystin, en saa oikein pakattua eikä ajatus toimi ja väsyttää vain. Vaikka eihän se öinen valvominen ja videon editoiminenkaan tietenkään väsymykseen auta. Pitäisi vielä käydä kaupassa ostamassa kissanruokaa, koska en hoksannut eilen. Kisu jää kotiin, äiti käy ruokkimassa sitä sitten. Säätiedotus lupaa etelään melkein nollakeliä lauantaiksi. Minulla ei ole oikein käsitystä siitä, millaiset kengät esimerkiksi pitäisi ottaa mukaan, ei hajuakaan siitä, onko siellä jo ihan kevät ja loskakeli. Tai millainen takki, kuinka kova tuuli on. Tai mitään muutakaan, mitä ihmettä minä oikein otan mukaan?

Nyt oikeastaan enemmän vain ahdistaa ikävällä tavalla ennemmin kuin jännittää positiivisella tavalla. Tuttua, näin käy aina ennen mihinkään lähtöä. Tuntuu siltä, että ehkä kuitenkin mieluummin jäisin kotiin missä on tylsää ja turvallista. On katsokaas ihan liian vaikeaa ja monimutkaista suunnitella matka ja lähteä matkalle, vaikka matkalla oleminen onkin sitten loppujen lopuksi ihan helppoa ja mukavaa. Paitsi ehkä junassa istuminen. Tai junassakin ensimmäiset viisi tuntia kuluvat oikein rattoisasti musiikkia kuunnellen, sitten alkaa vituttaa.

Tässä nyt olen viimein tehnyt lopulliset päätökset siitä, mitä HelLo coniin olen pukemassa päälleni. Ei kai auta kuin pistää hösseliksi nyt. Palataan ensi viikolla sitten.


4 kommenttia:

 1. Oi, vaikutat ihanan hyväntuuliselta tässä videossa. :)

  VastaaPoista
 2. Olen itsekin suuntaamassa Helsinkiin viikonlopuksi ja kuvasit kyllä munkin fiilikseni paremmin, kuin itse olisin osannut. :D Mutta sitä kai se on, kun lapin kotikissat lähtevät pääkaugin melskeeseen. Toivottavasti reissustasi tulee onnistunut! :)

  VastaaPoista
 3. Hei mukavaa, että nähdään sielä! Sanoisin, että kannattaa pitää semmonen kevyen talven takki, mutta mukavuutta ajatelle loskassa kumisaappaat on mukavimmat jalkineet.

  VastaaPoista
 4. Petra: Silloin yöllä olikin vielä hauskaa ja hyväntuulista joo :D

  JulienneViolet: Taidettiin matkata samalla junalla kohti etelää, mielestäni bongasin sinut ohimennen Helsingin rautatieasemalla! Hassua. Onneksi pääsi taas rauhalliseen tuppukylään, lyhyenkin pääkaupunginreissun jälkeen on ihan poikki.

  Elfie: Näin sinut siellä ja arvoin uskallanko tulla juttelemaan enkä lopulta uskaltanut ja vieläkin harmittaa... :( Vaikutit niin kiireiseltäkin. Hyvä että tarvoin ulkosalla lopulta talvisaappaissa enkä pikkukengissä.

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.