tiistai 19. helmikuuta 2013

PILIKE

Nukuin viime yönä vain pari tuntia. Tänään oli palaveri, äitikin oli siellä. Äiti sanoi, että minusta huomaa minun nukkuneen liian vähän. Mietin, käyttäydyinkö jotenkin hassusti. Oikeastaan taisin käyttäytyä, mutta en osaa selittää miten. Pitkässä samettihameessa oli nätti olo, vaikka se olikin ihan kissankarvoissa helmasta. Saksanpaimenkoira olisi halunnut jäädä nuuhkimaan, mutta taluttajalla oli hoppu. Aurinko lämmitti takaraivoa oikein suloisesti, melkein jo saa upottaa varpaat nurmikkoon...Lattialla on tyhjä irtokarkkipussi. Todistusaineistoa!
Olen ollut melko nätisti ostelematta turhuuksia (paitsi karkkia, piruvie!), mutta tänään kun kävin lunastamassa R-kiskalta HelLo conin lippuni, poikkesin samalla Kemikaliossa. En ollut käynyt siellä moneen vuoteen jostain syystä. Siellä oli hassu täti. Katselin päärusetteja ja koruja, täti pisti muutamat mukaan ilman veloitustakin.

Pieni kuunsirppi-choker.

Iso kuu.
Ja kolme rusettia.Se täti antoi minulle myös tämän kortin josta pidin.

Vanha muistikirja tuli täyteen, on aika aloittaa uusi luku elämässä ja kaikkea sellaista kliseistä.
Ostin tämän viime viikolla kirjakaupasta.
Tänään kuntoutuksessa jostain kumman syystä piti piirtää sellainen oma turvapaikka, paikka jossa on onnellinen tai hyvä olo. Piirsin pinkin satulinnan synkän öisen metsän keskelle. Kerroin, että linnan takapihalla asustaa helvetindemoni ja metsässä ihmissusia, mutta ne ovat kaikki kavereitani. Ehdoteltiin myös uudelle kuntoutusryhmälle nimiä, ensimmäisenä mieleeni tuli Rakettiryhmä. Ohjaajan mielestä se oli hyvä idea, vaikka itse olen aivan toista mieltä. Olen saanut tänään jo monta "loistokasta" ideaa. Ja The Crüxshadowsin kappale Winterborn oli nyt ihan selvästi Supernaturalista kertova.

Katellaan tässä, ollaanpa kuulolla, päivänjatkot, mo.

PS: PILIKE, Pienet Limaiset Ketut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.