torstai 7. helmikuuta 2013

Very purple day

Painun nukkumaan ihan justiinsa, univaje ihanainen on taas. Huomenna psykolle, sitten äitille yöksi, lauantaina aamulla aikaisin lähtee bussi Jokkmokkiin Ruotsin Lappiin. Siellä on saamelaismarkkinat, enkä oikein tiedä mitä reissulta odottaa. Ainakin pitkä bussimatka edessä, ja illaksi takaisin. Onneksi äiti osaa ruotsia kai vähän paremmin kuin minä, itsehän menen aivan jäähän kun pitäsi svenskaa taalata. Tosin samoin englannin kanssa, vaikka sitä osaankin huomattavasti paremmin. Itsetunto vain hakusessa, siinä se.


Muuten on ollut kökkö viikko. En ole oikein tehnyt muuta kuin mököttänyt pimeässä verhojen takana ja tuijottanut kung fu -leffoja ja Supernaturalia. Tänään kuitenkin vihdoin pääsin kämpästä ulos, ja kuntoutuksessa käytiin jousiammunnassa, mitä minä olin ehdottanut, ja se oli ihan mielekästä hommaa. Voisin harkita alkavani metsästämään jousenkin kanssa sitten, kun saan aikaiseksi hankkia metsästyskortin. Se tuntui olevan ihan minun heiniäni.


Oli myös yllättäen olo meikata ja pipon sijaan suoristaa ja tupeerata tukkaa. Se on ollut kuin lampaanperse koko viikon, eikä naama ollut nähnyt meikkiä sitten viime torstain. Tosin tukkani nyt on oikeastaan aina kuin lampaanperse. Violetti lammas olisikin hieno.

Haha, näytönsäästäjä pyörittää jotain kuvia taustalla!


Ostin kaupasta pakastesushia. Siinä ei ollut yhtikäs mitään moitittavaa. Mutta nälkä ei lähtenyt, paketissa oli 10 palaa. Ehkä se johtuu siitä, etten eilen syönyt mitään muuta kuin kurkkua, porkkanaa, popcorneja ja luumuja. Elämän pieniä iloja on myös oma pyykkikone.

1 kommentti:

Penni ajatuksistasi.