perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hello and goodbye

Muutama ei niin hirveän kökkö kuva HelLo conista, lähinnä muotinäytöksistä. Ehkä jotkut lukijoistani eivät ole vielä nähneet samoista näytöksistä kuvia kymmenessä eri blogissa.

Ihana Elfie

Tiia

Inka

Sargonnas ja suureksi riemukseni sama printti joka itselläni oli päällä lyhyenä versiona.

Mari ja Mimi yksisarvismekoissaan. Upeaa käsityötä.

Kököhköä (mikä sana!) yleiskuvaa.

Kaichi ja taustalla Asio Otus

Kuka? ja Evanee

Kaikki muu oli julkaisukelvotonta sittiä. En kyllä ottanutkaan paljon kuvia, enimmäkseen vain istuin tuijottamassa lavalle. En oikein uskaltanut jutella kenellekään, ja jälkeenpäin vähän kiukuttaa. Muuten Helsingin reissulta ei ole yhtään mitään kuvia.

Ostin kuitenkin conista kokopitkän samettimekon, mintunvihreän blousen, päivänvarjon ja bloomersit. Näistä tulee sitten näkymään kuvia käytössä jossain vaiheessa. Paitsi ehkä bloomerseista.

Minulla ei ole itselläni vielä kuvaa itsestänikään, koska en uskaltanut pyytää serkkua ottamaan aamulla minusta asukuvaa. Kun ei vain uskalla niin mitään! Kuvauspalvelun kuvan saan sitten jossain vaiheessa, ja on ollut hauska yrittää bongailla itseään muiden julkaisemista kuvista. Ainakin Frillycakesista löysin takamukseni.

Tämä kuva siis sieltä. Selkäni, laukkuni ja hameeni.

Perjantai-iltana tuskailin megapitkän peruukkini kanssa, ja sain sen lopulta melko nätisti kahdelle letille. Aamulla se oli jo pörrössä, mutta ei ollut aikaa alkaa väkertämään uusia. Päivän mittaan wig cap alkoi kiristää tottumatonta päätäni niin pahasti, että ensin sattui päähän, sitten niskaan, sitten hartioihin, sitten kädet puutuivat, ja lopulta aloin nähdä vihreää jostain syystä. Vasta tässä vaiheessa menin vessaan sullomaan peruukin pussiin ja hieromaan päänahkaa. Aaaah mikä tunne. Onneksi olin ollut aamulla sen verran kaukaa viisas, että aavistin peruukin heivaamisen, ja suoristin sitä varten pörröisen etutukkani. Ettei sitten ihan niin petolinnun perse ollut peruukittakaan. Menin kuvauspalveluun kuvattavaksi vasta tämän jälkeen, joten peruukillista kuvaa saattaa tulla sitten ehkä jos jostain bongaan sattumalta jonkun ottaman.

En sitten jaksanut lopulta mennä illalla vielä katsomaan Lolita Complexia, koska alkoi kiukuttaa, väsyttää, ahdistaa ja nälättää ihan vietävästi. En viitsi edes kertoa tarinaa siitä, millaisten mutkien ja vastoinkäymisten kautta lopulta pääsin takaisin serkun asunnolle. Mutta kun sai murua rinnan alle, lepoa ja vähän purkauduttua hyvälle kuuntelijalle kuinka kaikki VASTUSTAAAAA niin olikin parempi mieli, ja lähdimme vielä myöhään illalla *gasp* ihka oikeaan baariin! Sellaiseen jossa myydään alkoholia! Ja joka oli täynnä ihmisiä! Tosin join siellä vain vettä, mikä oli kaikkien mielestä kovin somaa. Serkun kamuihin vähän tutustuin ja karaokehelvetti tuli nähtyä. Ensimmäistä kertaa seikkailin siis Helsingin yöelämässä. Ja olihan se aivan toista kuin Rovaniemellä... Mutta onneksi ei tarvitse käydä toiste. Ei vain ole minun hommaani. Tosin ehkä joku minun tyylisempi klubi voisi ollakin ihan jännä, katsotaan sitten ensi kerralla.


En alkanut kantamaan jättimäisestä kierrätyskeskusesta, jossa perjantaina pyörittiin, toiseen päähän maata mitään kirjahyllyjä ja sohvia, mutta jotain pientä kuitenkin. Vaikkapa nämä kaksi hyvin mielenkiintoista kirjaa. Kisu tietenkin uteliaana ihmettelemässä, mitä oikein hommaan.

Kiinankielinen on täynnä upeita ja inspiroivia maalauksia!
Sitten jotain aivan muuta.


Tänään tulin jotenkin pohtineeksi, millainen hirviö olisin Monster High -maailmassa. Ihmissusipa tietenkin. Sellainen rillipäinen, nörtähtävä, Ghoulian kanssa hengaileva, ujo, pörröinen ja röyhelöinen. Tosin miten noiden korvien kanssa pidetään laseja?

4 kommenttia:

 1. Tokavikassa kuvassa oleva mustatukkainen tyttö on Minja, eli terriblessä Kaichi. ^.^

  VastaaPoista
 2. Tunnistin sinut tuolla Helloconissa, mutta en uskaltanut tulla sanomaan yhtään mitään. D: Sillä olin ensin julmetun pitkään vaan tapittanut silleen että onks toi toi onks toi toi, mutta niin. Olit kaunis.

  VastaaPoista
 3. The Tzimisce: Kiitos tiedosta! Muokkaan -->

  Cchuboi: Oho, minut on tunnistettu! Olisit vain sanonut edes hei :D Tosin en itsekään uskaltanut sanoa paljon mitään paljon kenellekään... Kiitos kovasti <3

  VastaaPoista
 4. Olit niitä henkilöitä joiden kanssa olisin ollut kiva vaihtaa muutama tai useampi sananen ja jäi harmittamaan, etten malleilukiireiltäni ehtinyt. (Ja hieman ujokin olen ottamaan kontaktia.) Tosi kaunis olit!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.