tiistai 9. huhtikuuta 2013

Attention!

Pääsiäisen jälkeen kaupunkiin palatessani unohdin kameran iskälään. Olisin ottanut monista asioita kuvia tässä välissä, ja ehkä julkaissut jotain niistä blogissa, mutta minkäs teet. Ainakin yksi näkemäni upea jäämuodostelma on varmaankin tällä aikaa jo kadonnut, enkä saanut siitä kuvaa. Vaikka tuskinpa se kuvassa olisi näyttänyt yhtään miltään, eivät ne ikinä näytä. Ilman kuvia ei ole huvittanut kirjoittaa blogiin, ja olen ollut muutenkin kipeänä, ja plöö. Voisin nyt julkaista jotain pilkkikuvia pääsiäisen ajoilta, mutta nääh. Ei hotsita. Eivät ne mitään mielenkiintoisia olleetkaan. No tässä yksi, sunnuntaina lähdettiin lammelle porukalla, mutta ei sieltä mitään kalaa noussut.


Etualalla punaisessa haalarissa isä, muut ovat äitipuoli ja tämän tyär ukkoineen, sekä pari kersaa. Moottorikelkka muuten on vanhempi kuin minä.

Tahtoisin kirjoittaa taas tärkeistä asioista, mutta olen selittänyt niistä nyt psykolle ja hoitopalaverissa ja kaikille ketkä vain suostuvat kuuntelemaan, ja olen ihan puhki, ja kaikki on kovin sekavaa, mutta kirjoitan pian.

Ja niitä karitsoja taas.Veli pitelee mustia.
Mutta sitten tärkeimpään asiaan! TYTTYRY TYTYTY TYYYYYYYY!


Summoning! Niin pitkä odotus! Ennakkotilasin levyn tuossa! Katsoin tämän trailerin neljä kertaa ja itkin! Ihan kirjaimellisesti aloin nyyhkyttää ja vetistellä! Taidan katsoa vielä toiset neljä kertaa! Apua! En halua edes yrittää selittää kuinka iso asia tämä on! IS THIS REAL LIFE? OR IS IT JUST FANTASY?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.