torstai 2. toukokuuta 2013

11+11


Hämmentävää, sain haasteen. Kiitos Jazm1nat0r.

Tämän haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata yhteentoista haastajan kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastajille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa ketkä olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Oukei. Yritän keksiä faktoja, jotka eivät ehkä ole vielä tulleet ilmi blogistani.

1. Tykkään kynsiblogeista, mutta niistä tulee vähän alemmuuskompleksi, koska olen liian laiska tekemään jänniä juttuja kynsiini. Aina suunnittelen, mutta en koskaan saa aikaiseksi. Ihan tyhmää.

2. Luin ennen paljon syömishäiriöblogejakin jostain syystä. Lopetin, kun tajusin niiden tekevän minulle huonoa. Yllätys.

3. On olemassa paljon ammatteja, jotka kiinnostavat minua jonkin verran. Sellaisiakin, joita ette ehkä  heti arvaisi. Vaikkapa metsäkoneenkuljettaja. Tai agrologi. Tai arkkitehti. Tai lelusuunnittelija.

4. Tykkään värittää. Omistan aika monta värityskirjaa, ja kuntoutuspaikassa olen salaa tulostellut kauhean pinkan hienoja värityskuvia. Erityisesti mahdollisimman yksityiskohtaiset ja monimutkaiset kuvat ovat mukavia. Pidän väreistä, ja värien yhdistelystä, ja värittäminen on kovin rentouttavaa, toisin kuin piirtäminen tai maalaaminen. Mandalat ovat kaikkein mukavimpia. Kokeilkaa vaikka.


5. Ihmiset pitävät minua käytökseni ja pukeutumiseni takia usein nuorempana kuin olen. Tänään viimeksi taisi täti hämmästyä kun kerroin olevani 22-vuotias sen jälkeen kun olin paininut luonnollisen kokoisen ja painoisen hirvipehmojäljitelmän kanssa niin raivoisasti, että jumituin sen alle ja minut piti pelastaa, kiivennyt suuren metsäkoneen ohjaamoon pärisemään ja leikkimään metsuria, ja seikkaillut muutenkin melko vapautuneesti tiedekeskuksessa. Lapset eivät usein osaa päättää pitäisivätkö minua aikuisena vai yhtenä heistä, se on vähän hassua.

6. Olin sellainen lapsi, joka tykkää hillosipuleista, homejuustosta, oliiveista, parsakaalista, pinaattikeitosta, melkein kaikesta. Aikuisten mielestä se oli hauskaa. Tosin Tabasco sai minut itkemään. Tykkään tuosta kaikesta kyllä vieläkin, enkä vieläkään Tabascosta, mutta enää en kuitenkaan itke! Ainakaan paljoa.

7. Pidän käsistäni. Ne ovat suuret, noin niinkuin naisenpuolen käsiksi, mutta eivät siltikään miehekkäät. Pidän sormistani ja kynsistäni. Pidän siitä, miltä käteni näyttävät, kun ne pitelevät pensseliä tai tupakkaa. Usein iltaisin sängyssä liikuttelen hitaasti sormiani ja ranteitani, katselen vain käsiäni. Ne ovat niin herkät ja tarkat, ihmisen kädet. Siistiä. Toisinaan saatan vain tuijottaa käsieni ihoa kahden sentin päästä, kun sekin on niin jännän näköistä. Maailma on jännä.

8. Haluaisin suuren nukkekodin. Se olisi hieno kartano, jonka ullakolla asustelisi kummitus. Hankkisin ja nikkaroisin sinne loputtomasti yksityiskohtia, pröystäilevät huonekalut, samettia ja silkkiä, elegantit asukkaat, puutarha, lemmikkejä, isoäidin noitakammari... Se olisi ikuisuusprojektini. Vielä joskus minä sen aloitan. Mutta kun se vie niin hemmetin paljon tilaa! Ehkä sitten, kun asun oikeassa talossa taas. Miksi kaikki vie niin paljon tilaa. Ponikokoelma, nukkekokoelma, pehmolelut, kirjat, jopa astiastot ja kynttilänjalat hemmetti vie.

9. Vielä pari faktaa, hmm... En ole vieläkään pakannut, vaikka tänään pitäisi lähteä taas Ouluun. Inhoan pakkaamista. Inhoan lähtemistä. Inhoan juna-aikatauluja, suunnittelua, matkalaukun raahaamista, junassa istumista, lippujen ostamista, tavaroiden läpikäymistä, kisun yksin jättämistä, kaikkea sitä. On aina kovin hauskaa käydä reissuissa, nähdä kamuja tai sukulaisia, uusia paikkoja, eikä koti-ikäväkään yleensä vaivaa, mutta vain se lähteminen on joka kerta kurjaa. Aina tulee lähtöpäivänä fiilis, että enpä taidakaan mennä mihinkään. Mutta lähden silti, koska tiedän sen olevan lopulta sen arvoista. Oulussa pääsee kirppareille, ja ylihuomenna on lolitamiitti! Enkä edes oikein tiedä, minkä asun otan sitä vartenkin mukaan...

10. Olen alkanut jostain syystä himoitsemaan sipsejä. En ole koskaan kovinkaan välittänyt niistä, minulla ei ole ollut sellaista suolaisen ja rasvaisen nälkää juuri ikinä. Mistähän tämä voisi nyt johtua? Viimeisen viikon aikana olen syönyt peräti kolme kertaa sipsiä, kun aikaisemmin saatoin syödä niitä kaksi kertaa vuodessa. Olen kyllä syönyt kunnon ruokaa ihan normaalisti. Saankohan tekemistäni ruoista liian vähän suolaa? Käytän todellä vähän suolaa kokatessani. Ehkä olen vain mussuttanut liikaa sokeria, ja nyt kaipaan vastapainoa. Mene ja tiedä. Onneksi en ole herkkä lihoamaan, mutta muuten terveyteni vähän huolettaa minua, juurikin sokerin määrä kaikkein eniten.

11. Eilen tuli mielihalu piirtää. En  oikein tykkään edes yrittää piirtää realistisesti, mutta eilen sitten tuli sellainen tarve. Piirsin naisen kasvoista sivuprofiilia, ja ihmettelin sitä, miksi kasvot minun piirtämäni näyttävät aina niin kummallisilta. No, otin sitten kuvia omista kasvoistani, ja katselin ja vertailin. Tajusin monta pientä yksityiskohtaa, jotka ovat minulla olleet aina pielessä. Eniten nenä. Sitten halusin vielä piirtää mahdollisimman oikean näköisen korvan, joten minun piti ottaa vielä erikseen kuva omastani. Tämän jälkeen tuskailin vaikka kuinka kauan tukan kanssa, koska halusin tälle naiselle suorat hiukset, ja juuri tukka on aina ollut minulle kaikkein vaikein osa piirtää ihmisessä. Katsoin yhden hyvin simppelin tutoriaalin ja yhden aivan liian edistyneen tutoriaalin netistä, ja hämmennyin sekä ärsyynnyin. Sitten piirsin sille jonkinlaisen polkkatukan. Eli se jäi vähän niinkuin kesken, koska arrrrgh tukka?! MITEN?!

Tulipas paljon tekstiä, huppista. Vielä kysymykset:


1. Kuka on lempi animehahmosi, jos animea katsot?
Neon Genesis Evangelionista Ayanami Rei. En juurikaan katso animea, mutta sentään jotain joskus.2. Inhokki värisi? 
- Ruskea.
3. Suomessa parasta on..?
- Vuodenajat.
4. Mitä musaa et siedä?
- En enää oikein inhoa musiikkia. Ennen se oli reggae, mutta nykyään voisin sanoa vain että suomireggae...
5. Kuka on nukeistasi kaunein?
- OMG auts mikä kysymys! Öööö.... Ehkä se on kuitenkin BJD:ni Terhen, vaikka tytär kaipaakin uutta face-uppia... Minulla on siitä pitkästä aikaa tuoreita kuviakin:6. Entä poneistasi?
- Kyllä se taitaa olla lellikkini Sugarberry. Toisaalta muitakin niin kauniita lemppareita on...7. Haaveammattisi?
- Näyttelijä on aina ollut yksi, mutta nykyään sellainen yksityisyrittäjä/maatilan emäntä/taiteilija/jokunäpertelijä/juttu...
8. Miten nykyinen tyylisi kehittyi? 
- Hitaasti ja vaivalloisesti, häpeän kautta itsetuntemukseen! Kutosluokalla aloin hamuta mustia vaatteita, yläasteella se oli lähinnä epänaisellista ja mustaa vain, myöhemmin aloin leikitellä eri jutuilla, ihastelin gootteja, uskaltauduin hameiden maailmaan, muistaakseni -09 kekkasin ensin ariston ja sitten lolitan.
9. Olet fantasiasotahahmo. Aseesi on..?
- Sellainen velhon sauva. Hyvä magiassa ja lähitaistelussakin. Minulla voisi kyllä olla jousikin varmuuden vuoksi.
10. Millainen my little pony olisit?
- Tämä oli vaikea! Piti tuumiskella. Ehkä sellainen valkoinen, mintunvihreillä harjaksilla, symbolina musta kissa ja musta puun siluetti tai jotain.
11. Seuraava ostoksesi tulee olemaan..?
- Junalippu Ouluun.Nyt on niin, että tämä haaste on pyörinyt varmaan joka ainoassa blogissa, jota luen. Joten olkoot haastaminen. Ei viitsi taas kiusata ihmisiä.

Vielä pari kuvaa postin tuomista:

Baby Toe Dancer
Pretty Pop, yksi G3-haaveponeistani
Galaxy, ensimmäinen hullusilmäinen ponini.
Ja yksi kirpparilöytö:

Pitkästä aikaa ponijuttuja kirpparilta! Naamiaisasuliike ja homssuinen Frilly Frocks
Jokohan vihdoinkin saisin pakattua nyt.

2 kommenttia:

  1. Kiva saada uutta, jännää tietoo susta (:

    Oi mahtava sun BJD! En ole missään nähnytkään noin erikoista ^_^

    VastaaPoista
  2. Hienoa jos edes jollain kiinnosti :D Ja Terhen kiittää ^^

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.