sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Little Wolf cub

Värkkään usein Monster High -pallukoiden parissa, mutta en kauheasti kirjoita siitä blogiin. Ei se nyt niin mielenkiintoista ja yllätyksellistäkään tietenkään ole, mutta olen jotenkin myös ajatellut, että sellainen ärsyttäisi niitä, jotka tätä jaksavat säännöllisesti seurailla. Minä kuitenkin tykkään kovasti lukea ihan nukkeihin keskittyneitä blogeja, kaikenlaisiin nukkeihin, ja toisinaan mieleni tekee kuvata omianikin. Joten tuumin, että paskanmarjat, minun blogi, jos jotakuta ärsyttää monsterimeininki, saapi skipata. Eli tässä niitä.

Eilen pienensin kahta Moxie-asua, jotka olin monstereita varten hankkinut. Draculaura näyttää omassaan varsin hurjalta, vaikkakin suloiselta, kun taas Clawdeen on niin prinsessa, että piti ihan lisätä ponilta kähvelletty viitta harteille. Hempeys vaati kuitenkin lisäkseen kultaa ja niittejä.Tuo Coffin Bean on Clawdeeneista suloisin, haaleammasta meikistä, etutukasta ja poninhännästä johtuen, enkä niille muille kyllä voisi kuvitella noin hempeää mekkoa. Sisters pack Clawdeen, jolla päällä kahdesta pörröisestä jalkakarva-asiasta vastikään kyhäämäni hame, ei ikimaailmassa pukisi mitään tuollaista päälleen, vai mitä?


Tänään vuorostaan pähkäilin Howleenin kanssa. Tyttären mukana tullut alkuperäinen tanssiasu ei vain... ei. Ja monia asuja ajan mittaan kokeiltuani mieleeni sitten juolahti, että ehkäpä tämä lapsi onkin luonteeltaan vähän erilainen kuin olin kuvitellut. Näin siis etsin sille hieman somemman asun, vaihdoin kampausta ja tein uuden korvakorunkin.En ole vieläkään ihan tyytyväinen, jokin toinen hame ja/tai pöksyt ehkä...

Siinä puuhastellessani ja laatikoita kaivellessani käsiini osui hyljätty kisu, joka heti mielestäni sopi Howleenin lemmikiksi. Yksi asia johti toiseen, ja kohta oli sata kuvaa kameran muistikortilla. Tosin kisun päässä on kolme kummallista reikää, ehkä sillä on joskus ollut kruunu tai jotain? Saatan maalata koko otuksen uusiksi jossain vaiheessa.


Luulen, että Howleen antaa kisulle nimeksi Tassu.
Howleen myös leikki mielellään pikkuponilla.

Tässä tuo korvis näkyy hyvin.

Siinä kuvapläjäys, muhahaa! Nyt minusta tuntuu, että Howleen on muuttunut niin paljon, että sille pitäisi keksiä uusi nimi ja koko hahmo. En ole harrastanut MH-nukkejen uudelleennimeämistä, mutta susiperhe saattaa vähän niinkuin tehdä poikkeuksen, koska ne ovat minulle niin tärkeitä, ja kaikki kovin persoonallisia.

Hakusessa vielä jompikumpi Clawd, School's Out Clawdeen, Sisters pack Howleen, Roller Maze Clawdeen ja ehkäpä vielä Dawn of The Dance Clawdeen. Noin siitä kärkipäästä.

2 kommenttia:

  1. Tuosta Howleenista tuli jotenki mieleen sä (:

    VastaaPoista
  2. Ihanko totta? Onpa hauskaa! ^^ Pitäisiköhän värjätä tukka pinkiksi vaihteen vuoksi...

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.