torstai 30. toukokuuta 2013

We burn like Gods of the Sun

Minusta tuntuu, että olen välttänyt elämässäni kurjat ihmiset melko menestyksekkäästi! Minulle ei tulla aukomaan päätä kaupungilla tai netissä juuri koskaan. Minua ei muistaakseni koskaan ole haukuttu rumaksi tai läskiksi tai huoraksi, mitkä taitavat olla ne yleisimmät olemassaolevat "loukkaukset". Tämä lienee ihan silkkaa tuuria, koska sellaiset ihmiset nyt haukkuvat ihan ketä vain jonka naama sattuu sinä päivänä ärsyttämään.

Minusta tuntuu muutenkin usein siltä, että minulla on tavallista parempi lykky joissakin asioissa.

"Ai ottaako se kuvaa derp?"


Kuten voitte todeta, ei violetista ole enää paljonkaan jäljellä...

Koska enimmäkseen vain istun tekemättä mitään, en nykyään saa juuri koskaan mustelmia. Toisin oli kläppinä, kun jalat olivat koko ajan ihan ruvella ja kirjavat. Mustelmissa on jotain jännää.

Luullakseni pyöräillessä kolhaisin pohjetta.

Huomenna lähdetään pitkästä aikaa Torniojokivarteen sukuloimaan. Ja perikunnan mökille saunomaan, Torniojoessa kenties pulahtamaan, ehkä jopa maissia ja halloumijuustoa grillaamaan. Muuten hyvä, mutta autossa istuminen hirvittää tällä säällä...

4 kommenttia:

 1. Oho, sulla on tosiaan käynyt tuuri. Musta tuntuu, että oikein kerään juuri kaikki ilkeät ihmiset puoleeni! Se on aiheuttanut myös sellaisen oravanpyörän, että olen koko ajan varuillani kun liikun ylipäänsä ihmisten ilmoilla... No onneksi myös mukavat ihmiset tulee juttelemaan välillä sentäs.

  Tuo eka kuva on hieno :D Kolmas myös, sulla on hienot kasvot (en keksinyt parempaa sanaa).
  Ja hämmentävää kun tuossa feedissä näkyy kuva, jota ei olekaan!

  VastaaPoista
 2. Voi että, aivan ihana vaateyhdistelmä/ asusteet! :)

  VastaaPoista
 3. Oon ilonen puolestas tuosta, että oot onnistunu välttämään kusipäitä :) Niin kuin sanoit, että se vaatii tuuria, mut varmasti osasyy on sekin, että oot ite käyttäytyny hyvin toisia kohtaan.

  Musta tuntuu, että kateus on hirmu suuri tekijä kusipäisessä käytöksessä ja paljon muussakin. Siitä ei vaan paljoo puhuta.

  Mukavaa viikonloppuu, mukava ihminen <3

  VastaaPoista
 4. Lady Selena: Harmi juttu, se sitten vaikuttaa silleen, että itselle tulee ennakkoluuloja uusista ihmisistä helpommin :/ Feedissä näkyy kuva, joka postauksessa aluksi oli ekana, mutta sitten muokkasin sen pois mielestäni tarpeettomana :D Ja kiitos kauniista sanoista ^^

  H: Kiitos! Tykkään kovasti tuosta mekosta ^^

  Prince: Periaatteeni on, että jos mieleen tulee jotain, mikä edes mahdollisesti saattaisi hieman loukata herkempää, en sitä ääneen sano. Saatan olla kaupungilla melko silmiinpistävä, mutta kaipa täällä ollaan niin ujoa porukkaa, etteivät uskalla mitään huudella vaikka mieleen tulisikin. Kateus on varmasti osasyy, tai suurin syy, se saattaa olla kuitenkin sellaista, ettei se kateellinen sitä edes itse tajua.

  Kiitos <3 Mukavaa viikkoa sulle kans!

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.