keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Blargh I'm dead

Ärsyttävää kun spoilataan leffasta niin paljon jo trailerissa! Katson uusia leffoja mieluiten niin, etten tiedä juonesta juuri mitään etukäteen, vain konseptin jos sitäkään, joten yleensä en edes katso trailereita, mutta toisinaan tarve on suuri, jotta osaan päättää katsoako koko höskän vai ei. Kauhean epämiellyttävää tietää tärkeitä juonenkäänteitä jo pelkän kahden minuutin trailerin perusteella. Ehkä parasta onkin katsoa trailerista vain ensimmäinen minuutti tai puolikas tästä lähtien.


Tältä näytän normaalisti, tukka pystyssä titityy ja meikittä ja syön pullaa ja koomaan.

Mutta toisinaan saatan yrittää vähän enemmän.


Eilen kävin kirpparilla pitkästä aikaa ja äitin tykönä, tuli mielihalu laittaa vaaleanpunainen peruukki. En vieläkään ole päättänyt, pilkonko sitä lyhyemmäksi vai en.

Pitäisi pistää tuotteita myyntiin huuto.nettiin. Pitäisi siivota. Pitäisi pestä silmälasitkin, ne ovat olleet ihan ryönäiset eilisestä saakka. Huomenna pitäisi mennä Roihulan kesäjuhliin. Kyllä elämä on haasteellista. Äitin antama pullakin loppui.

Imuri on keskellä lattiaa. Imuroin tietokoneen, koska se on tärkeä. Minun piti kyllä imuroida koko kämppä, mutta... voisihan sitä vaikka tehdä jotain muuta jännempää. Niinkuin tumblata. Tai syödä pullaa ja ottaa kuvia siitä kun syön sitä. Ajatukseni oli lähteä kauppaan ostamaan jotain (mitähän sekin muka oli), mutta en ehtinyt, kellon on jo kohta yhdeksän. Nukuin iltapäiväneljään jostain syystä ja sitten jotain tapahtui ja sitten oli ilta. Näin epämiellyttävää unta.

Pakko vissin pestä nämä silmälasit nyt.

1 kommentti:

Penni ajatuksistasi.