keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Carried away

Tänään on tiedossa hauvaterapiaa. Kuntoutusryhmän kanssa huskytarhalle, en tiedä mitä siellä tehdään. Hengaillaan hurttien kanssa oletettavasti. Sitten lähden iskälään, sieltä suoraan, ja olen varmaankin viikon loppuun asti. Kisu on siellä, mutta isä kertoi eilen puhelimessa, että se oli karannut. Takkahuoneen tuuletusikkunan sääskiverkossa oli reikä, ja ilmeisesti Riesa sitten lopulta kyllästyi olemaan tylsistyneenä yksin siellä, ja pakeni. Puhelun jälkeen itkin ensin, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että ei se kauas lähde, ja pärjää kyllä. Sillä on varmaankin vain hauskaa seikkailla ja se varmaan harjoittelee uinuvia pedon taitojaankin. Tänään kun menen sinne, uskon vakaasti, että kutsustani se ilmestyy paikalle.

Viikkokausia - tai peräti kuukausia - odottanut kämpän siivous onnistui lopulta eilen, kun äiti tuli apuun. Säälittävää. Jämähdän paikalleni enkä saa tehtyä yhtikäs mitään. Hävettää.

Sain eilen kaikki kuvat siitä toimintaterapian kuvaprojektista. Kävin osan niistä läpi, ja kokeilin muokkailla eri tavoilla. Tässä kaksi maistiaista, joista kumpikaan ei ole THE kuva, joka valitaan lopulliseen tuotokseen.Oulun reissusta minulla ei ole juurikaan sanottavaa, saatika kuvia. Siellä oli aivan hyvä. Kaikki oli aivan hyvä. Juhannus oli, ja meni, ja kaverin kaverin kaverin missälie kotibileissä käväistiin yhtenä yönä, toisena kuunneltiin ysärihittejä kahdestaan kotona ja tanssittiin ihan käsittämättömän kauniisti, ja aika paljon oli edestakaisin kävelyä ja jonkin verran Sinkkuelämän tuijottamista, mutta yöt olivat maagisia. Uni jäi vähälle, mistä johtui kotiin palattuani 16 tunnin velkojen maksu.

Nyt olen kuluttanut liikaa aikaa koneella, 20 minuutin päästä tulee kyyti...

Mutta miksi ihmeessä ostin eilen ruokatarpeita tätä päivää varten, kun olen kerran lähdössä pois? Ääliö.

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo kuvat.. Olet todella kaunis. :]

  Kirjoitustapasi on yhä jännä, persoonallinen.

  Hali myös sinne.

  VastaaPoista
 2. Oi että oot kaunis :3!

  Huskytarha kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Ikävä, ikävä *antaa halin* =) Aah, onpas mukava jälleen lukea ajatuksias <3

  Pääasia, et siivous lopulta onnistui...alku aina hankalaa! *katsoo asuntoaan ja nyökkää* Alottaminen tosiaan on hankalaa, ei tiiä mistä alottaa, kun kaikki paikat on tasasesti mullin mallin xD

  Hyvää viikonloppuu sinne!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Carrie ja elinalice666 ^^ Yritän tässä pohtia, millainen kirjoitustapani oikein on...

  Prince: Jotenki sitä aina siivouksen jälkeen tuumaa "en enää ikinä päästä kämppää sotkuseksi!" mutta pian huomaa, että joka paikkaan alkaa taas kertyä sekasortoa. On se kumma. Alottaminen se onki kaikkein vaikeinta, silloin on hyvä jos joku tulee vähän potkimaan persuksille. Kiitos mukavasta kommentista ^^ <3

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.