perjantai 12. heinäkuuta 2013

Everything is about control

Oli yö, tuli jännä olo, etsin taas kaapistani ne kaikkein värikkäimmät vaatteeni ja kiinnitin tukkaan karseat pidennykset ja tupeerasin minkä pystyin. Sitten tanssasin ja höpsötin, taas yksi asia johti toiseen ja saatte ihastella ylipitkää, turhaa, ja jälleen liian pimeää videota. Enjoy.
"Okei, mo."

Se koru jota yritin tuossa epätoivoisesti esitellä, on tässä:

Heijastuuuuus >.<
Bongasin sen Sir Roin alennuksesta. Sandman on ihku, ihkuista ihkuin, itse Herra Ihkukaan ei ole ihkumpi.

Eikä siinä vielä kaikki! Sitä tanssaamistakin oli, ja sekin nyt sitten jostain kumman syystä tallentui videolle. Valitan. Kaikkihan osaavat tanssia, aivan kuten kaikki osaavat myös laulaa ja piirtää, toiset vain tekevät niitä asioita hienosti ja toiset rumasti. Tanssiminen on mukavaa, hauskaa, rentouttavaa, ja minä viis veisaan siitä miltä se näyttää, vähän niinkuin heilun vaan suurin piirtein musiikin mukana. Joten jos joku joskus kuvitteli puheitteni perusteella, että tanssisin jotenkin sievästi tai "oikeasti", minulla on nyt todisteita tätä vastaan.


Ja jos joku uskalsi sen katsoa ja tuumi, että ooooo vaaau mitä on tämä korvia hivelevä musiikki, se on tämä.

Huomatkaa, että kuvat on otettu myöskin keskellä yötä, silti ne ovat ihan hyvin valottuneita. Pirun videot sen sijaan jäävät aina pimeiksi.

Olen nukkunut reilut kaksi tuntia, heräsin kummalliseen ärsyttävään ääneen, lopulta tajusin sen olevan kännykkäni, joka oli epätoivoisesti yrittänyt saada minua hereille jo monta minuuttia. En ymmärrä, miksi herätysääni tuntuu minusta nykyään tyyttäävän aina vain surkeammin ja surkeammin. Ei siihen enää herää, vaikka se olisi korvan juuressa!

Nyt tölkki koksua, ja takaisin elämään. Nukuin sopivasti melkein kaikki vaatteet päällä ja tukka pystyssä, nyt on tarve vain meikata ja laittaa kamat kuntoon, niin voin sitten lähteä kaupungille. Jaksaa jaksaa. Tulin mansikkamaalla siihen tulokseen, että aina käyttämäni tapa kerätä marjoja, sellainen kyykistely, ei ehkä enää ensi kesänä onnistu, koska jalkani alkavat jo kohta rapistua. Sitten kun se vanhenemisen ensi merkki ilmaantuu, on alettava kumartelemaan sen sijaan, ja siitä saa sitten selän kipeäksi. Minä olen juuri siinä iässä, että ruumis lopettaa kasvun ja kehityksen, on siellä aallonharjalla huipussaan, ja lähtee sitten syöksykierteeseen kohti rapistumista ja vanhuutta. Mietin tätä ehkä vähän liiankin usein. Joka tapauksessa, enää joidenkin vuosien päästä en pysty esimerkiksi lähtemään liikenteeseen kahden tunnin yöunilla. Se on nuorien etu. Ja nyt uudestaan ja uudestaan tämä kappale.Tänään takaisin maalle. Käväisin tosiaan täällä vain sen laskun maksamassa sattumoisin (kyllä, sain sen maksettua!), ja kun kyytikin oli. Nyt minulla vähän hävettää tämä koko postaus. Häivyn äkkiä pois.

Uusia lukijoita, ainakin sata! Helei.

Lust - always empty
but I will never change
Death - always tempting
but I will never change

9 kommenttia:

 1. Heis, täällä yksi uusi lukija :)
  Olisin halunnut kysyä, että mikä noita videoita vaivaa kun yritän kattoa niitä niin mustaan ruutuun tulee vain teksti: Tämä on yksityinen video.
  Onko näin tarkoituksella? Olen hölömö, joten kysyin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa hyvä kun sanoit! Korjaan -->

   Poista
  2. Jeij, nyt näkkyy :) Minusta nuo pimeät videot on just kivoja, tunnelmallisia.. Ja, ah tuo musiikki on aivan ihana! <3 Minusta sinä vaikutat ihan hirvittävän mukavalta ihmiseltä, sinua on kiva katsella ja kuunnella. Minun täytyy tehä tunnustus, että eilen luin ja katselin, kuuntelin vaan monta tuntia tätä blogia jotenkin hypnotisoituneena :D En sitten tiedä mikä minulle tuli.. Sinun maailmaan on jotenkin helppo upota. Se on minusta kaunista, joten kiitos tästä kokemuksesta! :>

   Poista
  3. Ooo ihana kommentti! <3 Kiitos kauniista sanoista, nostit päivän positiivisuuspisteitä ainakin kolmellakymmenellä tuhannella. Kauhean hauska kuulla, että on ihmisiä, jotka jaksavat oikeasti lukea juttujani. Toisinaan kun suollan tekstiseinän, tuumin että se varmaan karkottaa mahdolliset lukijat heti. Ehkei ihan kaikkia!

   Poista
 2. Ei voi muuta kuin kadehtia tuota yöllistä tanssiasi ja videotasi :) Maailma ois tosi mielenkiintonen, eikä millään tavalla harmaa paikka, jos täällä ois enemmän kaltaisiasi <3 *antaa halin ja toivottaa hyvää viikonloppua*

  Ja ohoh, tän blogis uus tausta saa silmät aika kivasti sekaisin =) *yrittää laskea kuvioita ja löytyy kohta silmät ristissä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien pitäisi toisinaan tanssia yksin yöllä. Se vois olla uusi lakipykälä. Maailma vois olla mielenkiintonen paikka, jos ryhtyisin sen diktaattoriksi. Tuumiskelen vain... Kiitos hienosta kommentista taas ^^ <3

   *Silmät sekaisin* Totta töriset +___+

   Poista
 3. mun piti kommentoida sillon ku luin tän postauksen mut ilmeisesti unohdin!! O.o
  mut siis piti sanoa että ihanat vaatteet, ihanat ihanat ihanat!

  VastaaPoista
 4. Täytyy myöntää että videota katsoessa tuli juuri tälläinen fiilis "ooooo vaaau mitä on tämä korvia hivelevä musiikki" :)

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.